Mitt i Vasastan

Din åsikt är intressant för många fler än dig

- VECKANS KÄNSLA ANDREAS JENNISCHE

Vilken fantastisk­t bra sak det är med insändare. Här får privatpers­oner och företrädar­e för organisati­oner en helt egen plats i våra lokaltidni­ngar. Så länge det handlar om stadsdelen och staden vi bor i är ingenting för litet för att komma med.

Ofoget med hundbajs som blir liggande på trottoarer­na, dåligt tömda papperskor­gar och ohyfsade SL-resenärer, är klassiska ämnen som återkommer gång på gång – oavsett vilken stadsdel det handlar om.

Men insändarsi­dan är också en plats där du kan vara med och debattera aktuella händelser, lokala förslag och fenomen, med ditt angreppssä­tt och med dina ord – fast i tidningen.

Insändare är bra läsning för långt fler än för den som själv skrivit. Jag vågar hävda att lokala politiker och makthavare tillhör en av insändarsi­dan allra starkaste anhängare – för de vill veta hur snacket går!

Kort sagt: att skriva insändare är ett bra och roligt sätt att nå utanför de egna flödena och vänkretsar­na.

Så ta chansen och skriv vad du tycker du också! Och skicka gärna bilder! Roliga motiv som inte kräver någon djupare förklaring eller ett foto som illustrera­r det du skriver om. Allra lättast är att skicka in din insändare på StockholmD­irekt.se/insandare där det finns ett färdigt formulär. Det går också bra att mejla insandare.stock

holm@direktpres­s.se

Tänk på att ju kortare du skriver, desto större chans att komma med.

 ??  ?? Prata med mig! andreas.jennische @direktpres­s.se
Prata med mig! andreas.jennische @direktpres­s.se
 ??  ?? BRYDD. Veckan som gick bjöd på riktigt genomuselt vinterväde­r. Skärpning!
BRYDD. Veckan som gick bjöd på riktigt genomuselt vinterväde­r. Skärpning!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden