Mitt i Vasastan

Sitt inte och håll inne på grejer – tipsa oss!

SAMMANBITE­N. Varje år glömmer man att mörkret så här års är så ... mörkt.

- VECKANS KÄNSLA

Det oklara läget för Vanadishot­ellet efter det kommunala övertagand­et, hunden som aspirerar på titeln Stockholms­äldsta i sin genre och Vas a stadstatue­rar en som råkat ut förinbrott i lokalen tre gånger.

Det här är inte bara exempel på saker vi berättar om i veckans nummer av Vi i Vasastan, det är också exempel på artiklar som ni läsare hjälpt oss med via tips.

Vi älskar när ni tipsar oss! Stort eller litet, krävande eller lättsamt, vi vill ha tips om allt som händer runt om i vårt gemensamma Stockholm.

Har du sett något, hört något eller kanske själv har något kul eller spännande på gång? Din förening eller idrottsklu­bb kanske kämpar för ett särskilt mål? I så fall ska du självklart höra av dig.

Lika välkommen är du att berätta om sådant som står fel till, oegentligh­eter eller förändring­ar som påverkar dig eller dina grannar eller kanske hela stan!

Inge tärs å roligt fören lokal tidningsre­daktions o matt få sätta tänderna i ett riktigt hett nyhetstips.

Om du inte vill göra något stort nummer av vem du är går det bra att vara anonym.

Jag tror att ju bättre vi lär känna våra grannar, stadsdelar och Stockholm som helhet, desto högre är chansen att vi gemensamt tar hand om varandra och den stad som är vi. Vi som lokal tidningsre­daktion kanin te berätta om allt, men vi kan göra mycket för att öka kunskapen och kännedomen om det som händer nära. Sitter du och håller på något? Mejla på viv@direktpres­s.se.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden