Mitt i Vasastan

Ove slår ett slag för att ta ut pengar ur hemmet.

Ove Bengtson reste runt jorden som tennisstjä­rna. Med speciallån­et kan han fortsätta nå höjderna.

- www.hypotekspe­nsion.se 020-586 160

Ove Bengtson var känd för sin dräpande serve. Som dubbelpart­ner till en av Sveriges främsta idrottsstj­ärnor – någonsin – blev Ove ett aktat namn i hela tennisvärl­den. Vid baslinjen kände han sig hemma när han servade sig fram till ett historiskt guld i Davis Cup.

Idag är Oves hem en vacker lägenhet i Stockholm och den främsta dubbelpart­nern är hustrun Lotta. De har levt ett rikt och aktivt liv tillsamman­s med gott om resor världen över.

Det aktiva livet kan de fortsätta med. Tack vare Hypotekspe­nsion kan de få loss pengar ur hemmet utan att behöva sälja lägenheten.

– Det fina med speciallån­et är att utgifterna i vardagen inte höjs eftersom vi inte behöver amortera och räntan betalas ju först när lägenheten säljs. Vi kan ta vara på de pengar vi faktiskt redan äger, istället för att de sitter i väggarna.

Hypotekspe­nsion är ett amortering­sfritt speciallån för alla som är 60+ och äger sin bostad. Över 10 000 kunder har vi hjälpt att få ut pengar ur sina bostadsrät­ter, villor eller fritidshus. Ove Bengtson är en av dem.

Äger även du ditt boende och tillhör de utvalda? Räkna ut hur mycket pengar du kan få loss och vad det skulle kosta på kalkylator­n på hemsidan. Du kan förstås alltid ringa oss. Vi tror på personlig service.

 ??  ?? Ove Bengtson lever ett aktivt liv även idag. Svensk Hypotekspe­nsion hjälper pensionäre­r att få loss pengar som annars,bildligt talat, sitter fast i hemmets väggar.
Ove Bengtson lever ett aktivt liv även idag. Svensk Hypotekspe­nsion hjälper pensionäre­r att få loss pengar som annars,bildligt talat, sitter fast i hemmets väggar.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden