Veckans NU!

Tatuerings­förbannels­en

EFTER KÄRLEKSGAD­DNINGEN:

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Alla vet väl att en relation är dömd att misslyckas så fort man tatuerar in sin älskades namn på kroppen? Alla utom Cameron Diaz make Benji Madden, det vill säga…

ABenji Madden och Cameron Diaz hann inte vara gifta länge innan rockstjärn­an valde att dödsdöma äktenskape­t – med en tatuering.

tt tatuera sin partners namn är sällan en bra idé. Om förhålland­et tar slut sitter bläcket där som en ständig påminnelse om misslyckan­det. Ändå envisas många Hollywoods­tjärnor med att göra det. Den senaste i raden är musikern Benji Madden, 35, som nyligen gifte sig med skådespele­rskan Cameron Diaz, 42, efter att ha dejtat i bara sju månader.

– Vi kunde inte vara lyckligare över att få börja vårt nya liv ihop i sällskap av vår närmaste familj och vänner, sa de i ett uttalande efter bröllopet.

"GÖR ONT ATT TA BORT"

Strax efter bröllopet chockade Benji sina följare på Instagram med en ny tatuering på bringan. I stora, snirkliga bokstäver hade han valt att sätta frugans namn på pränt. Men kärlekshyl­lningen kan vara början på slutet. I alla fall om man ska tro statistike­n. Det finns nämligen ett helt gäng kändispar i Hollywood som brutit upp strax efter att de tatuerat in varandras namn på kroppen.

– Vad dumt gjort! Nu blir det ju garanterat skilsmässa, skriver en följare till Benji på Instagram.

Nick Cannon, 34, är en av dem som fått känna på den bittra eftersmake­n efter en spontan kärlekstat­uering. Efter uppbrottet från Mariah Carey, 45, var han tvungen att ta bort den gigantiska namntatuer­ingen han hade på ryggen – och det visade sig vara en ganska obehaglig historia.

– Tatuera aldrig in någons namn! Det gör fruktansvä­rt ont att ta bort om det tar slut, säger han till tv-kanalen NBC.

Nu håller vi tummarna för att Benji slipper genomgå samma smärtsamma process.

 ??  ?? "DET VAR DUMT GJORT"
Benji Madden och Cameron Diaz har inte ens varit gifta i tre månader, men redan nu börjar olycksfågl­ar viska om skilsmässa.
"DET VAR DUMT GJORT" Benji Madden och Cameron Diaz har inte ens varit gifta i tre månader, men redan nu börjar olycksfågl­ar viska om skilsmässa.
 ??  ?? Strax efter bröllopet tatuerade Benji in Camerons
namn i stora bokstäver på bringan. Nu hotas äktenskape­t
av "tatuerings­förbannels­en". Många kända Hollywoodp­ar
har nämligen gjort slut strax efter att någon av
dem tatuerat in den andres namn.
Strax efter bröllopet tatuerade Benji in Camerons namn i stora bokstäver på bringan. Nu hotas äktenskape­t av "tatuerings­förbannels­en". Många kända Hollywoodp­ar har nämligen gjort slut strax efter att någon av dem tatuerat in den andres namn.
 ??  ?? Cameron och Benji hade bara varit ihop i sju månader när de gifte sig.
Cameron och Benji hade bara varit ihop i sju månader när de gifte sig.
 ??  ?? Bröllopet hölls i parets trädgård i Beverly Hills tidigare i år.
Bröllopet hölls i parets trädgård i Beverly Hills tidigare i år.
 ??  ??
 ??  ?? "TATUERA ALDRIG IN NÅGONS NAMN"
Benji har gjort allt för att visa för Cameron att han är en romantisk kille. Tatueringe­n var menad som en hyllning till henne, men kan nu komma att bli början på slutet.
"TATUERA ALDRIG IN NÅGONS NAMN" Benji har gjort allt för att visa för Cameron att han är en romantisk kille. Tatueringe­n var menad som en hyllning till henne, men kan nu komma att bli början på slutet.
 ??  ?? En som har drabbats av förbannels­en är Nick Cannon, som tatuerade in Mariah Careys namn stort på ryggen. Strax därpå blev det skilsmässa. Nu varnar han andra för att göra samma misstag.
En som har drabbats av förbannels­en är Nick Cannon, som tatuerade in Mariah Careys namn stort på ryggen. Strax därpå blev det skilsmässa. Nu varnar han andra för att göra samma misstag.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden