Veckans NU!

Cara är kär!

MODELLEN HAR FALLIT FÖR 10 ÅR ÄLDRE ARTIST

- AV: BELLA HANSSON FOTO: ALL OVER PRESS, BULLS

Modellen Cara Delevingne har hittat kärleken i artisten Annie ”St Vincent” Clarke.

Hon hade en virvelvind­romans med skådespele­rskan Michelle Rodriguez förra året och har även kopplats ihop med Kendall Jenner – men nu har supermodel­len Cara Delevingne hittat kärleken i sångerskan Annie!

På en efterfest till Brit Awards i London nyligen sågs supermodel­len Cara Delevingne, 22, som vanligt i vimlet. Cara festar ofta och gärna, och har kända vänner som Selena Gomez, Taylor Swift och Ellie Goulding som hon syns överallt med i sociala medier.

Vem Cara dejtat den senaste tiden har varit oklart, men som tur är för oss nyfikna såg ett ögonvittne på festen vem som är hennes nya flickvän. Det är sångerskan Annie ”St. Vincent” Clark, 32, som fångat den unga skönhetens hjärta.

SMEKTE HENNE ÖMT

Cara och Annie ska enligt uppgift ha flirtat helt öppet med varandra under kvällen. En Instagramv­ideo visar hur Cara smeker Annie ömt över ryggen medan de sitter vid ett bord.

– De försökte inte dölja sina känslor för varandra, säger ögonvittne­t i tidningen The Sun.

Vad ingen visste är att Cara och Annie redan dejtat i fyra månader, och deras vänner gett dem kärleksnam­net ”Cannie”.

Cara är ingen främling för icke-heterosexu­ella relationer, då hon hade ett kort förhålland­e med ”Fast & furious”-stjärnan Michelle Rodriguez, 36, förra året. Även Annie är öppensinna­d när det gäller kärlek.

– Jag ser på kärlek och sexualitet som något utan gränser. Jag identifier­ar mig inte som någonting, har Annie berättat i tidningen Rolling Stone.

 ??  ?? "DE FLIRTADE HELT ÖPPET"
Amors pilar har träffat Cara Delevingne. Hon har blivit kär i artisten Annie "St. Vincent" Clarke!
"DE FLIRTADE HELT ÖPPET" Amors pilar har träffat Cara Delevingne. Hon har blivit kär i artisten Annie "St. Vincent" Clarke!
 ??  ?? På en efterfest till Brit Awards nyligen sågs duon ihop för första gången, och de var inte blyga med att visa känslor.
På en efterfest till Brit Awards nyligen sågs duon ihop för första gången, och de var inte blyga med att visa känslor.
 ??  ?? När Annie och Cara satt vid ett bord lyckades en uppmärksam person filma kärlekspar­et medan Cara smekte Annie över håret och ryggen.
När Annie och Cara satt vid ett bord lyckades en uppmärksam person filma kärlekspar­et medan Cara smekte Annie över håret och ryggen.
 ??  ?? Cara hade en relation med "Fast & furious"-stjärnan Michelle Rodriguez förra året.
Cara hade en relation med "Fast & furious"-stjärnan Michelle Rodriguez förra året.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden