Veckans NU!

Adoptions- lycka!

- Av: BELLA HANSSON FOTO: ALL Over PRESS

Sandra Bullock skaffar ett syskon till lilla sonen Louis!

Skådespele­rskan Sandra Bullock är inte direkt känd för att ha tur i kärlek, men det verkar inte spela någon roll för aktrisen som nu utökar familjen från ett till två barn!

Ijanuari 2010 adopterade ” Gravity”- stjärnan Sandra Bullock, 50, den då ettårige sonen Louis från New Orleans, Louisiana. När hon några månader tidigare inledde processen att adoptera pojken var hon gift med programled­aren Jesse James, men innan allt var klart med adoptionen skilde sig Sandra och James efter han upprepade gånger hade varit otrogen. Sandra valde då att adoptera Louis som ensamståen­de förälder och har sedan dess längtat efter en ny knodd att ta hand om.

– Sandras plan var hela tiden att skaffa ett till barn när Louis fyllt två år, men hon hoppades på att hitta äkta kärlek så hon pausade planerna, säger en släkting till stjärnan i tidningen National Enquirer.

VILL SKYNDA SIG

När Sandra började dejta ” Captain America”skådisen Chris Evans, 33, förra året trodde många att de två skulle bilda en egen familj och skaffa barn, men då relationen inte höll blev det av förklarlig­a skäl inte så. Därför har stjärnan nu tagit tag i barnplaner­na igen och vill enligt uppgift adoptera en flicka.

– Hon letar i New Orleans- området eftersom Louis är född där, säger källan och fortsätter:

– Nu är Louis fem år och Sandra hade inte tänkt att det skulle vara en sådan stor åldersskil­lnad mellan barnen. Så nu vill hon att det här ska bli av – och det snabbt.

 ??  ?? EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! "SANDRAS PLAN HAR
ALLTID VARIT ATT SKAFFA ETT TILL BARN"
Sandra Bullock utökar familjen! Nu vill skådespele­rskan adoptera en flicka. "Hon vill att det ska bli av – och det snabbt", säger en källa. Här syns...
EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! "SANDRAS PLAN HAR ALLTID VARIT ATT SKAFFA ETT TILL BARN" Sandra Bullock utökar familjen! Nu vill skådespele­rskan adoptera en flicka. "Hon vill att det ska bli av – och det snabbt", säger en källa. Här syns...
 ??  ?? Sandra var tidigare gift med Jesse James och de ville adoptera tillsamman­s, men efter att Jesse varit otrogen mot Sandra slopades de planerna.
Sandra var tidigare gift med Jesse James och de ville adoptera tillsamman­s, men efter att Jesse varit otrogen mot Sandra slopades de planerna.
 ??  ?? Sandra valde att gå vidare med adoptionen ensam och fick sonen Louis från Louisiana.
Sandra valde att gå vidare med adoptionen ensam och fick sonen Louis från Louisiana.
 ??  ?? Sandras ex, Chris Evans.
Sandras ex, Chris Evans.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden