Veckans NU!

MILEY & PATRICKS HETA NATT MED RITA ORA!

PARET TOG MED SIG EN NY KOMPIS IN I SOVRUMMET

- Av: BELLA HANSSON FOTO: ALL OVER PRESS, GETTY IMAGES

De flesta vet att skandalstj­ärnan Miley Cyrus, 22, är vild på scen. Och att hon enligt uppgift är lika vild i sovrummet är kanske inte så långsökt. Under en förfest till Grammy Awards nyligen bjöd Miley hem sångerskan Rita Ora, 24, till sig och pojkvännen sedan några månader tillbaka, Patrick Schwarzene­gger, 21. Enligt ögonvittne­n blev flirtandet hett och intensivt redan på festen då Miley och Rita knappt kunde hålla händerna från varandra.

– Det var helt galen kemi mellan tjejerna under kvällen. De tog på varandras rumpor och pussade varandra på kinden, säger en källa i NW Magazine.

PATRICK VAR VILLIG

Enligt uppgift ville Patrick mer än gärna att Rita skulle följa med honom och Miley hem vid kvällens slut. Rita sägs tidigare ha legat med kända kvinnor som Rihanna och Cara Delevingne, så att hon skulle tacka ja var ingen omöjlighet. Men när det väl kom till kritan och var dags att bege sig hemåt ångrade sig Rita i sista stund.

– Hon tänkte verkligen efter innan hon svarade, och övervägde att säga ja. Men hon ville inte göra sin pojkvän Ricky Hilfiger svartsjuk, säger källan och fortsätter:

– Miley och Patrick är rätt frigjorda när det kommer till sex så deras förhålland­e fungerar verkligen för dem båda. De har roligare än någonsin just nu!

Undrar vad det äventyrlig­a paret kommer att hitta på härnäst…

"Can't be tamed", sjunger Miley Cyrus, och sällan har väl en låttitel passat så bra in på en nyhet som denna. Popstjärna­n bjöd nämligen in sångerskan Rita Ora att ha trekant med henne och pojkvännen!

 ??  ?? Ska vi gå
hem till oss och
käka makaroner
och hångla? "DET VAR HELT GALEN KEMI MELLAN TJEJERNA"
Miley Cyrus tänjer ständigt på gränserna. Nyligen föreslog hon för kompisen Rita Ora att hon skulle hänga med Miley och pojkvännen Patrick...
Ska vi gå hem till oss och käka makaroner och hångla? "DET VAR HELT GALEN KEMI MELLAN TJEJERNA" Miley Cyrus tänjer ständigt på gränserna. Nyligen föreslog hon för kompisen Rita Ora att hon skulle hänga med Miley och pojkvännen Patrick...
 ??  ?? Hett!
Det var på en förfest till Grammy Awards som Miley kom på den goda idén om att trion borde dela säng. "Det var galen kemi mellan tjejerna under kvällen", säger en källa.
Hett! Det var på en förfest till Grammy Awards som Miley kom på den goda idén om att trion borde dela säng. "Det var galen kemi mellan tjejerna under kvällen", säger en källa.
 ??  ?? "DE TOG PÅ VARANDRAS RUMPOR"
Rita sägs ha haft en romans med Cara Delevingne.
"DE TOG PÅ VARANDRAS RUMPOR" Rita sägs ha haft en romans med Cara Delevingne.
 ??  ?? Rita tackade till slut nej till den heta natten med Miley och Patrick då hon inte ville göra pojkvännen Ricky Hilfiger, 25, ledsen.
Rita tackade till slut nej till den heta natten med Miley och Patrick då hon inte ville göra pojkvännen Ricky Hilfiger, 25, ledsen.
 ??  ?? "Miley och Patrick är rätt frigjorda när det kommer till sex", säger en insider.
"Miley och Patrick är rätt frigjorda när det kommer till sex", säger en insider.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden