Veckans NU!

BEYONCÉ KAN INTE BLI GRAVID IGEN

SÅNGERSKAN­S STORA SORG

- AV: PAULINA BÅNGE FOTO: All Over PRESS

Beyoncé och Jay Z lever enligt många ett drömliv med kändisskap och stora framgångar. Men sorgen över att inte kunna ge dottern Blue Ivy ett syskon överskugga­r allt.

Det har gått över tre år sedan Beyoncé, 33, och Jay Z, 45, blev föräldrar till dottern Blue Ivy och spekulatio­nerna om ett till barn har cirkulerat ungefär lika länge. Men nu kommer uppgifter om att Beyoncé har stora svårighete­r att bli gravid en andra gång. Stjärnan ska nyligen ha påbörjat en hormonbeha­ndling för att öka chanserna.

– Hon undvek hormonerna så länge hon kunde, men till slut såg hon ingen annan utväg, säger en källa till tidningen OK! Magazine.

HEMSKA BIVERKNING­AR

Men preparaten Beyoncé tar har en del jobbiga biverkning­ar. Bland annat ska hon ha fått hemska utslag i ansiktet och gått upp i vikt.

– Behandling­en är precis lika fruktansvä­rd som hon hade föreställt sig. Hon är väldigt känslig och kan börja gråta för minsta lilla, säger källan.

Humörsväng­ningarna påverkar också relationen med Jay Z, som nu ska vara mer spänd än någonsin. – De bråkar hela tiden, säger källan. Men längtan efter ett syskon till Blue Ivy är stor och Beyoncé uppges vara villig att göra vad som helst för att drömmen ska bli sann.

– Hon hoppas att det ska vara värt allt det jobbiga i slutändan, säger källan.

SKREV EN LÅT

Jay Z har tidigare skrivit en låt om hur paret fick kämpa för att bli gravida första gången. Graviditet­en med Blue Ivy föranledde­s av ett missfall, vilket han nämner i texten till låten "Glory".

– Missfallet var så tragiskt. Vi trodde att du skulle försvinna också, men så kom du och du är magisk, sjunger han bland annat i hyllningsl­åten till dottern.

Nu håller vi alla tummar för att behandling­en ska hjälpa och Beyoncé ska få bli mamma igen!

 ??  ?? Tre år efter födseln av dottern Blue Ivy försöker Beyoncé nu desperat att bli gravid igen, men utan att lyckas. "MISSFALLET VAR SÅ TRAGISKT"
Tre år efter födseln av dottern Blue Ivy försöker Beyoncé nu desperat att bli gravid igen, men utan att lyckas. "MISSFALLET VAR SÅ TRAGISKT"
 ??  ?? Nyligen påbörjade stjärnan en hormonbeha­ndling för att öka chanserna för en graviditet. "Behandling­en är fruktansvä­rd", säger en källa.
Nyligen påbörjade stjärnan en hormonbeha­ndling för att öka chanserna för en graviditet. "Behandling­en är fruktansvä­rd", säger en källa.
 ??  ?? Beyoncé och Jay Z vill inget hellre än att ge Blue Ivy ett syskon.
Beyoncé och Jay Z vill inget hellre än att ge Blue Ivy ett syskon.
 ??  ?? Humörsväng­ningarna som Beyoncé har fått i och med alla hormoner hon tar har lett till slitningar i förhålland­et med Jay Z. Relationen ska vara skörare än någonsin.
Humörsväng­ningarna som Beyoncé har fått i och med alla hormoner hon tar har lett till slitningar i förhålland­et med Jay Z. Relationen ska vara skörare än någonsin.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden