Veckans NU!

SELENA GOMEZ SPRITKOLLA­PS!

"HON FÖLL IHOP PÅ MARKEN"

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: ALL OVER PRESS, FAMEFLYNET

IBråk med pojkvännen, konfrontat­ion med den största rivalen och alldeles för mycket alkohol. En festkväll som skulle bli fantastisk slutade i katastrof för sångerskan Selena Gomez.

en svindyr klänning och med 25-årige pojkvännen Anton Zaslavski – mer känd som dj:n Zedd – vid sin sida gjorde Selena Gomez, 22, storslagen entré på Vanity Fairs kändistäta efterfest till Oscarsgala­n. Kvällen förvandlad­es dock snart till en plågsam mardröm för sångerskan.

– Allt var bra tills hon började dricka. När Selena får i sig alkohol blir hon känslig, säger en källa i NW Magazine.

Det första som hände var att stjärnan fick se Zedd stå och prata med en annan kvinna.

– När hon såg det blev hon enormt svartsjuk och började tjafsa. Zedd är jätteblyg och hatar drama, så han sa inte emot. Han drog därifrån istället, säger källan.

SÖP ORDENTLIGT

Selena bestämde sig för att dränka sina sorger och gick raka vägen till den öppna baren där hon hällde i sig vodka-drinkar. Därefter fick hon den kanske inte helt smarta idén att vingla fram till sin före detta flamma Orlando Bloom, 38. När Selena flirtade som en galning med skådespela­ren dök plötsligt hans exfru Miranda Kerr, 31, upp. Miranda och Selena är bittra fiender sedan Selenas ryktade fling med Orlando och Mirandas dito med Selenas ex Justin Bieber, 21. Minnet av det senare fick sångerskan att gå igång på alla cylindrar på festen.

– Selena skrek på Miranda angående att hon har legat med Justin, säger en insider och fortsätter:

– Hon fick ett ordentligt utbrott.

OBEKVÄM SITUATION

Miranda hade inte fått lika mycket innanför västen och höll sig lugn trots Selenas attack. Orlando stod mitt emellan och visste inte vart han skulle ta vägen.

– Han hamnade i en riktigt obekväm situation eftersom han måste hålla sams med Miranda. Hon är inte bara mamma till hans son Flynn, hon ringer honom när hon är lite sugen på att ligga utan förpliktel­ser också. Till slut kollapsade Selena totalt. – Hon var helt förstörd och det slutade med att hon föll ihop på marken, säger insidern.

Som tur var kom supermodel­len Rosie Huntington-whiteley, 27, enligt uppgift till sångerskan­s undsättnin­g och hjälpte henne hem. Men vi gissar att Selena vaknade med ordentlig huvudvärk morgonen därpå.

Det hela började med att något överförfri­skad Selena började bråka med pojkvännen Zedd för att han pratade med en annan tjej.

 ??  ?? "HON VAR HELT
FÖRSTÖRD"
Kvällen slutade inte riktigt som Selena Gomez tänkt när hon nyligen var på Vanity Fairs kändistäta efterfest till Oscarsgala­n.
"HON VAR HELT FÖRSTÖRD" Kvällen slutade inte riktigt som Selena Gomez tänkt när hon nyligen var på Vanity Fairs kändistäta efterfest till Oscarsgala­n.
 ??  ?? dricka. När Selena får i sig "Allt var bra tills hon började
en källa. alkohol blir hon känslig", säger
dricka. När Selena får i sig "Allt var bra tills hon började en källa. alkohol blir hon känslig", säger
 ??  ?? Ett svartsjuke­bråk och ett antal glas för många slutade
med att Selena föll ihop på marken.
Ett svartsjuke­bråk och ett antal glas för många slutade med att Selena föll ihop på marken.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden