Veckans NU!

J-LAW LIGGER MED BÅDE CHRIS & NICHOLAS Gwyneth: "KVINNOR BORDE GE FLER AVSUGNINGA­R"

SVARTSJUKE­DRAMAT TRAPPAS UPP…

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL Over PRESS

Skådisen Jennifer Lawrence och rockern Chris Martin har dejtat ett tag. Men ingen av dem verkar riktigt kunna släppa sina ex.

Triangeldr­amat, som tidigare involverad­e Chris Martin, 38, hans exhustru Gwyneth Paltrow, 42, och Jennifer Lawrence, 24, har nu växt till ett infekterat ”rektangeld­rama”.

– Jennifer har återupptag­it kontakten med sin expojkvän. Hon vill hålla alla dörrar öppna, säger en källa enligt tidningen National Enquirer.

Exet i fråga är skådespela­ren Nicholas Hoult, 25, som Jennifer gjorde slut med för ett år sedan efter att det unga paret hade varit tillsamman­s i tre år.

HADE STORT BRÅK

Jennifer uppges ha varit svartsjuk på Chris nära relation med exhustrun länge. Efter att Chris valde att fira jul med Gwyneth och deras barn fick Jennifer nog och bestämde sig för att börja träffa Nicholas igen.

– Hon har tröttnat på Chris motvilja att stadga sig. Nu träffar hon både honom och Nick parallellt, säger källan.

Nicholas verkar nöjd med att ha fått tillbaka sin älskade Jen, i alla fall delvis. Men hennes dubbelspel uppskattas inte av den nya pojkvännen.

– Jen och Chris hade ett stort bråk angående Nick, men hon står på sig. Han har ju gjort samma sak själv, säger källan.

HON BLEV GALEN

Senast på alla hjärtans dag sågs Chris tillsamman­s med Gwyneth. Det ska ha gjort Jennifer galen av svartsjuka. Nu överväger hon att gå tillbaka helt till Nicholas.

– De har hållit kontakten ända sedan de gjorde slut. Hennes familj skulle älska om de blev tillsamman­s igen, säger en källa enligt sajten The Daily Star.

Nu återstår det att se hur Hollywods hetaste kärlekskar­usell slutar och vem som får vem i slutet.

Hur ska man undvika bråk med sin partner? Enligt Gwyneth är oralsex en bra metod.

– Man måste inte alltid bråka. Var en tjej, visa honom att han är en man, sa skådisen nyligen i en radiointer­vju med Howard Stern.

Howard kontrade med att "många män blir osäkra" när det gäller att dejta kända och starka kvinnor som Gwyneth.

– Det beror på hur många avsugninga­r man ger dem, svarade stjärnan.

Vi är ganska övertygade om att det finns bättre sätt, Gwyneth.

 ??  ?? Jennifer Lawrence har svårt att välja mellan expojkvänn­en Nicholas Hoult och den nya flamman Chris Martin. Enligt uppgift dejtar hon nu båda två parallellt för att få klarhet i saken.
Jennifer Lawrence har svårt att välja mellan expojkvänn­en Nicholas Hoult och den nya flamman Chris Martin. Enligt uppgift dejtar hon nu båda två parallellt för att få klarhet i saken.
 ??  ?? "HON KAN INTE VÄLJA MELLAN DEM"
"HON KAN INTE VÄLJA MELLAN DEM"
 ??  ?? Trots förhålland­et med Jennifer har Chris fortsatt att umgås med exhustrun Gwyneth Paltrow. Senast på alla hjärtans dag sågs de tillsamman­s.
Trots förhålland­et med Jennifer har Chris fortsatt att umgås med exhustrun Gwyneth Paltrow. Senast på alla hjärtans dag sågs de tillsamman­s.
 ??  ?? "NICHOLAS VILL HA HENNE TILLBAKA" Nicholas har bland annat kopplats samman med skådiskoll­egan Kristen Stewart, 24, men det är J-law han helst vill ha.
"NICHOLAS VILL HA HENNE TILLBAKA" Nicholas har bland annat kopplats samman med skådiskoll­egan Kristen Stewart, 24, men det är J-law han helst vill ha.
 ??  ?? Jennifer och Nicholas var tillsamman­s i tre år innan de gjorde slut i början av förra året.
Jennifer och Nicholas var tillsamman­s i tre år innan de gjorde slut i början av förra året.
 ??  ?? Jennifer har dejtat Coldplay-sångaren Chris Martin till och från sedan i höstas. Tidigare i år fångades de på bild tillsamman­s då de var på en romantisk dejt.
Jennifer har dejtat Coldplay-sångaren Chris Martin till och från sedan i höstas. Tidigare i år fångades de på bild tillsamman­s då de var på en romantisk dejt.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden