Veckans NU!

AMAL LÄMNAR CLOONEY!

EFTER GEORGES HETA FLÖRT MED SCARLETT

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL OVER PRESS

Ett av Hollywoods allra hetaste äkta par har stött på patrull i äktenskape­t. George Clooney och Amal Alamuddin krisar rejält – på grund av skådespela­rens nära relation med Scarlett Johansson.

Nu är smekmånade­n definitivt över för George Clooney, 53, och hustrun Amal Alamuddin, 37. På sistone har paret bråkat mer än någonsin. Enligt uppgift är det hetingen Scarlett Johansson, 30, som har skapat slitningar i äktenskape­t.

– Amal blev galen när George lämnade henne för att umgås med Scarlett en hel dag. De bråkade högljutt och hon skrek på honom. Sedan pratade de inte med varandra på flera dagar, säger en källa enligt sajten Radar Online.

AMAL ÄR RASANDE

George och Scarlett spelar mot varandra i filmen ”Hail, Caesar!” och uppges umgås flitigt på inspelning­splatsen. – Amal må vara en internatio­nell advokat, men hon är ingen filmstjärn­a. Att Scarlett är så otroligt vacker stör henne verkligen. George säger att de bara är vänner, men Amal är rasande, säger källan.

Att Scarlett är gift och har barn med den franske journalist­en Romain Dauriac, 32, är ingen förmildran­de omständigh­et, enligt Amal.

– Det spelar ingen roll för henne. Hon har hört att George öser komplimang­er över Scarlett och att han flörtar med henne som om han vore singel, säger källan.

FÖRSÖKER RÄDDA ÄKTENSKAPE­T

George gör nu allt för att rädda förhålland­et. Nyligen bjöd han med sig sin fru på en dejt men det slutade med att fem andra vänner slöt upp. Det blev droppen för Amal som nu överväger skilsmässa.

– Det blev inte alls den romantiska kväll som Amal hade föreställt sig. Nu har hon fått nog, avslutar källan.

 ??  ?? "HAN BETER SIG SOM OM HAN VORE SINGEL"
George Clooney och Amal Alamuddin har varit gifta i mindre än ett halvår, men äktenskape­t uppges nu knaka ordentligt i fogarna.
"HAN BETER SIG SOM OM HAN VORE SINGEL" George Clooney och Amal Alamuddin har varit gifta i mindre än ett halvår, men äktenskape­t uppges nu knaka ordentligt i fogarna.
 ??  ?? Enligt uppgift har George flörtat väldigt mycket med sin motspelers­ka Scarlett Johansson på sistone.
Enligt uppgift har George flörtat väldigt mycket med sin motspelers­ka Scarlett Johansson på sistone.
 ??  ?? Scarlett är gift med Romain Dauriac. De fick dottern Rose i september förra året. Det stoppar dock inte Clooney.
Scarlett är gift med Romain Dauriac. De fick dottern Rose i september förra året. Det stoppar dock inte Clooney.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden