Veckans NU!

EVA MENDES DIVAKRAV PÅ GOSLING!

RYAN HAR FÅTT EN BRIDEZILLA PÅ KROKEN

- Av: BELLA HANSSON FOTO: ALL OVER PRESS

Det var inte längesedan som de nyblivna föräldrarn­a Eva Mendes och Ryan Gosling sa att de inte ville gifta sig – men nu är det annat ljud i skällan då Eva kommit på precis hur hon vill göra för att bli fru Gosling.

Ioktober förra året blev Eva Mendes, 41, och Ryan Gosling, 34, föräldrar för första gången då de fick dottern Esmeralda Amada. Kort efter att de hade fått sitt lilla knytte började rykten cirkulera om bröllop, men det fanns inte på kartan.

– Ingen av dem känner för att gifta sig. Det är inget som de prioritera­r, de vet var de har varandra ändå, sa en källa i tv-programmet ”E! News” då.

Men nu har Eva gjort en helomvändn­ing. Att gå altargånge­n ner är enligt uppgift allt hon pratar om.

RING SOM GAGA

Enligt källor har Evas bröllopslä­ngtan inspirerat­s av popstjärna­n Lady Gaga som nyligen förlovade sig med sin pojkvän Taylor Kinney. Både val av blingbling – tio karats diamanter är det enda som godkänns – och brudklänni­ng ska vara klara, och bara det bästa är gott nog för skådespele­rskan.

– Eva vill ha en hjärtforma­d diamant som förlovning­sring, precis som Gaga, och hon har berättat för Ryan hur mycket hon älskar den designen, säger en källa i OK! Magazine.

Ryan är så pass förälskad i sin baby mama Eva att han gör allt för att få hennes önskningar att gå i uppfyllels­e, och det är något som Eva är väl medveten om.

– Eva vet hur mycket Ryan älskar henne och dottern så hon utnyttjar det, säger källan.

När bröllopet ska äga rum är i skrivande stund oklart, men chansen att ceremonin sker i år är stor.

– De kommer att förlova sig i sommar och de vill inte dra ut på det utan gifta sig ganska omgående, avslöjar källan.

 ??  ?? Var är min gulddraper
ade klänning, min
juvelprydd­a limousine och
mina kristallsk­o
r?!
Ryan Goslings flickvän tillika skådisen Eva Mendes har alltid sagt att hon inte vill gifta sig, men tydligen kan man ändra sig. Nu har stjärnan nämligen kommit...
Var är min gulddraper ade klänning, min juvelprydd­a limousine och mina kristallsk­o r?! Ryan Goslings flickvän tillika skådisen Eva Mendes har alltid sagt att hon inte vill gifta sig, men tydligen kan man ändra sig. Nu har stjärnan nämligen kommit...
 ??  ?? "HON UTNYTTJAR
RYAN"
"HON UTNYTTJAR RYAN"
 ??  ?? Ryan är så kär i Eva att han gör vad som helst för att möta hennes krav, något som Eva enligt uppgift utnyttjade när hon berättade att hon ville ha en likadan hjärtforma­d diamant som Lady Gaga har fått av sin fästman.
Ryan är så kär i Eva att han gör vad som helst för att möta hennes krav, något som Eva enligt uppgift utnyttjade när hon berättade att hon ville ha en likadan hjärtforma­d diamant som Lady Gaga har fått av sin fästman.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden