Veckans NU!

CHANNING TATUMS COOLA CRIB!

HAR KÖPT 50-TALSLYA I KÄNDISTÄTT OMRÅDE

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: ALL OVER PRESS

Om vi hade råd skulle vi köpa första bästa hus i Beverly Hills. Inte bara för att det är ett vackert område, utan för att hunkarnas hunk, Channing Tatum, har flyttat dit!

Han är inte bara snygg och duktig på att dansa – han är rik också. ”Magic Mike”-sexbomben Channing Tatum, 34, har nyligen köpt en tvåvånings­villa för drygt 50 miljoner kronor. Här kommer skådisen dock inte att bo ensam utan tillsamman­s med jämngamla hustrun Jenna Dewan-tatum och deras dotter Everly, 1. Channing och Jenna träffades i dansfilmen ”Step up” 2005 och vi gissar att det blir en del shejkande i kåken.

– Vi har dancebattl­es hemma. När vi går upp på morgonen sätter vi på musik och medan Everly äter dansar vi och det blir allt mer töntigt, säger Channing.

I huset finns bland annat fem sovrum och sex badrum, så stjärnan kan dansa runt utan att det känns trångt. Det finns även en stor utomhuspoo­l och ett lyxigt spa.

GRANNE MED HARRY STYLES

Kåken – som är byggd på 50-talet – har tidigare ägts av ”Star wars”-skådisen Carrie Fisher. Huset är beläget i det kändistäta området Beverly Hills och dörr i dörr bor ingen mindre än One Directions­nyggingen Harry Styles.

Någon som är avundsjuk?

Ska jag visa er runt i One

Direction?

"VI HAR DANCEBATTL­ES

HEMMA"

Skådishunk­en Channing Tatum har köpt ett nytt hus i Beverly Hills tillsamman­s med sin supervackr­a hustru Jenna Dewan-tatum och deras dotter Everly.

I det här rummet kan paret ta det piano…

Det finns sex badrum i huset, så ingen behöver stå i kö för att gå på toaletten.

 ??  ?? "EN TVÅVÅNINGS­VILLA FÖR DRYGT 50 MILJONER KRONOR"
"EN TVÅVÅNINGS­VILLA FÖR DRYGT 50 MILJONER KRONOR"
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden