Veckans NU!

TAYLOR FÖRSTÖR HARRYS NYA FÖRHÅLLAND­E

" HON KAN INTE KOMMA ÖVER HONOM"

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: ALL Over PRESS, BULLS

Taylor Swift vägrar släppa taget om One Direction- medlemmen Harry Styles. Nu har hans nya flickvän Nadine Leopold fått nog.

Det här med pojkvänner och deras ex är alltid lite jobbigt. Extra kämpigt blir det när exflickvän­nen syns och hörs överallt. Fråga bara 21- årige Harry Styles nya jämnåriga tjej, modellen Nadine Leopold som ska ha tröttnat rejält på att Taylor Swift, 25, aldrig slutar skriva låtar om sitt och Harrys tidigare förhålland­e.

– Nadine känner att låtarna spelas överallt där hon och Harry är. Det är som att Taylor förföljer dem. Deras förhålland­e tar stryk av hennes ständiga närvaro, säger en källa till sajten Hollywoodl­ife.

SJUNGER OM FÖRHÅLLAND­ET

Taylor och Harry dejtade 2012. Sedan dess ska sångerskan ha haft stora problem med att glömma sin expojkvän och gjort allt för att få honom tillbaka.

– Hon är fortfarand­e besatt av honom. Han påverkade henne mycket och hon var väldigt förälskad i honom, säger en källa i tidningen Life & Style.

Och Taylor håller som bekant inte gärna tyst om sina känslor, snarare tvärtom.

– Hon refererar till förhålland­et med Harry i många av sina texter. Det gör Nadine rasande, säger källan.

SKA FLYTTA IHOP

I videon till Taylors senaste singel ” Style” förekommer till exempel ett halsband som hon har fått av Harry, med en berlock i form av ett pappersfly­gplan. Det ska ha varit droppen för Nadine. – Hon vill att Taylor försvinner, säger källan. Harry gör sitt bästa för att visa för Nadine att hon är nummer ett. Enligt uppgift har han till och med frågat om hon vill flytta in med honom i hans lägenhet i Los Angeles.

– Hon blev överlyckli­g och svarade ja direkt, säger en källa till sajten Sugarscope.

Frågan är om det nya samboskape­t får Taylor att dra sig tillbaka – eller triggar henne mer. Fortsättni­ng följer…

 ??  ?? EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA!"NADINE VILL ATT TAYLOR FÖRSVINNER" Harry Styles relation med modellen Nadine Leopold blir allt mer seriös. Nu har han frågat om hon vill flytta in. Men kärlekslyc­kan grusas på grund av sångarens exflickvän Taylor Swift… Taylor kan inte släppa taget om sin expojkvän Harry och gör allt för att få honom tillbaka.Harry och Taylor dejtade några månader 2012.
EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA! EXTRA!"NADINE VILL ATT TAYLOR FÖRSVINNER" Harry Styles relation med modellen Nadine Leopold blir allt mer seriös. Nu har han frågat om hon vill flytta in. Men kärlekslyc­kan grusas på grund av sångarens exflickvän Taylor Swift… Taylor kan inte släppa taget om sin expojkvän Harry och gör allt för att få honom tillbaka.Harry och Taylor dejtade några månader 2012.
 ??  ?? I Taylors nya musikvideo "Style" visar hon upp ett halsband som hon fått av Harry. Det uppges störa Nadine extremt mycket.
I Taylors nya musikvideo "Style" visar hon upp ett halsband som hon fått av Harry. Det uppges störa Nadine extremt mycket.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden