Veckans NU!

"JUSTIN BIEBER DROGADE MIG"

18- ÅRIGA MODELLEN:

- Av: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Efter en period av vilt festande och många skandaler har Justin Bieber hållit en låg profil den senaste tiden. Nu har stjärnan dock hamnat i blåsväder på nytt.

Den australisk­a modellen Bailey Scarlett, 18, var nyligen på en fest tillsamman­s med Justin Bieber, 21, och hans entourage i sångarens studio i centrala Melbourne. Nu påstår hon att hon råkade illa ut på partyt. Bailey hävdar att hon under kvällen kände sig avdomnad, ofokuserad och otrygg och anklagar enligt uppgift Justin för att ha lagt droger i hennes drink när hon inte såg.

BÖRJADE GRÅTA

I en Facebookst­atus, som nu tagits bort, beskriver Bailey att hon själv fick blanda en drink när hon kom till festen. Hon ska sedan ha satt ner sitt glas och pratat med några andra gäster. Efter en shot och ytterligar­e en drink kände modellen hur allt började snurra. Baileys läppar, händer och tår domnade av och hon grät för att det var så otäckt. Bailey har även berättat om händelsen i tv- showen ” A current affair”.

– Det var en riktigt obehaglig känsla, säger hon i programmet.

Justin ska ha försökt lugna henne och sagt att hon hade fått en panikattac­k. Men 18- åringen hävdar också att sångaren sedan sa till sitt crew att Bailey fejkade allt för att få uppmärksam­het.

TOGS TILL SJUKHUS

Enligt uppgift togs modellen sedan till sjukhus och blev där erbjuden att göra en polisanmäl­an, men lät bli. Nu står ord mot ord. Ägaren av studion hävdar att en videouppta­gning från festen visar att ingen annan än Bailey själv rörde hennes drink. När modellen efteråt skrev om händelsen i sociala medier blev hon så översköljd av kommentare­r från Bieber- fans att hon tvingades stänga ner sitt Twitterkon­to. Enligt sajten TMZ har hon även hänvisat till ” rättsliga skäl”.

Fortsättni­ng följer…

"HENNES LÄPPAR, HÄNDER OCH TÅR DOMNADE AV"

 ??  ?? När Justin Bieber nyligen besökte Australien ställde han till med en fest i sin studio som slutade med en skandal. Nu hävdar modellen Bailey Scarlett nämligen att stjärnan lade droger i hennes drink när hon inte såg. Hon talade nyligen ut om händelsen...
När Justin Bieber nyligen besökte Australien ställde han till med en fest i sin studio som slutade med en skandal. Nu hävdar modellen Bailey Scarlett nämligen att stjärnan lade droger i hennes drink när hon inte såg. Hon talade nyligen ut om händelsen...
 ??  ?? När Bailey kände att rummet började snurra och grät för att det var så otäckt ska Justin ha påstått att hon hade fått en panikattac­k.
När Bailey kände att rummet började snurra och grät för att det var så otäckt ska Justin ha påstått att hon hade fått en panikattac­k.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden