Veckans NU!

RIHANNA & DRAKE DEJTAR IGEN "HAN HAR ALDRIG SLUTAT ÄLSKA HENNE"

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Vissa kärlekshis­torier verkar inte ha ett slut, till exempel den mellan sångerskan Rihanna och kanadenisk­e rapparen Drake. Nu sägs det att superstjär­norna återigen är ihop.

– Riri har inte velat stadga sig tidigare, säger en källa.

Rihanna, 28, är ute på världsturn­é just nu och gjorde nyligen ett stopp i Stockholm. Innan hon sjöng för fulla hus i vår huvudstad var hon i Storbritan­nien och då hade hon med sig rapparen Drake, 30. Drake är visserlige­n gästartist på flera av stjärnans många hitlåtar – men det är inte enda anledninge­n till att han slagit följe med ” Needed me”- sångerskan. De sägs nämligen testa att vara tillsamman­s igen. – De har väldigt kul när de umgås och dejtar igen, säger en källa enligt sajten Daily Mail.

SAMMA HOTELL

Medan Rihanna hade sina konserter i England var hon och rapparen ute på stans olika klubbar – fyra kvällar i rad! Vid ett av tillfällen­a festade de till halv sex på morgonen och åkte sedan tillsamman­s tillbaka till hotellet. Enligt uppgift har Drake länge väntat på att sångerskan ska ta sitt förnuft till fånga och gå tillbaka till honom.

– Riri har inte velat stadga sig tidigare. Men han älskar henne fortfarand­e och har alltid gjort det, säger källan.

Vi hoppas att vi snart kan få kalla er Drakehanna!

 ??  ?? "DE HAR VÄLDIGT KUL" På’t igen! Drake och Rihanna har hittat tillbaka till varandra. Här syns paret dela en intim kram på en konsert för ett par år sedan.
"DE HAR VÄLDIGT KUL" På’t igen! Drake och Rihanna har hittat tillbaka till varandra. Här syns paret dela en intim kram på en konsert för ett par år sedan.
 ??  ?? De gjorde allt för att inte fångas på bild ihop, men bodde på samma hotell. Drake bär faktiskt Rihannas fluffiga jacka på bilden ovan!
De gjorde allt för att inte fångas på bild ihop, men bodde på samma hotell. Drake bär faktiskt Rihannas fluffiga jacka på bilden ovan!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden