Veckans NU!

ONE DIRECTION- STJÄRNAN FÅR INTE TRÄFFA SITT BARN!

LOUIS TOMLINSON I SMUTSIG VÅRDNADSTV­IST

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Det är inte lätt att vara superstjär­na. Speciellt när en liten bebis är inblandat. Nu har sångaren Louis Tomlinson hamnat i ett vilt bråk med mamman till hans barn, Briana Jungwirth.

Tidigare i år blev One Direction- medlemmen Louis Tomlinson, 24, pappa till sonen Freddie tillsamman­s med stylisten Briana Jungwirth, 23. Briana och Louis var vänner men dejtade aldrig seriöst. När Briana blev gravid valde hon att behålla barnet, och Louis blev förstagång­sförälder. Han var då redan tillsamman­s med Danielle Campbell, 21. Allt verkade gå bra och de unga föräldrarn­a kom överens. Men nu sägs det att Louis inte längre får träffa sonen Freddie, sex månader.

INTE TRYGG

Enligt uppgift är det Louis flickvän Danielle som är problemet. Briana ska vara så pass svartsjuk på Danielle att hon nu bestämt att Louis inte får träffa sonen. Enligt Louis har Briana fått för sig att Danielle bara ett galet One Direction- fan och att hon därmed utgör ett stort hot för sin och Louis son.

– Hon är inte trygg med att Danielle vet var de bor och kan deras kod till porten, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

Louis och Briana har just nu delad vårdnad om Freddie, men insiders säger att Briana nu bryter helt mot överenskom­melsen.

Vi får se om den här konflikten är på väg mot domstol…

 ??  ?? Sångaren Louis Tomlinson har hamnat i rejält blåsväder med mamman till hans barn, Briana Jungwirth. Enligt uppgift ser Briana till att Louis inte längre får träffa sonen Freddie.
Sångaren Louis Tomlinson har hamnat i rejält blåsväder med mamman till hans barn, Briana Jungwirth. Enligt uppgift ser Briana till att Louis inte längre får träffa sonen Freddie.
 ??  ?? "BRIANA ÄR SVARTSJUK"
"BRIANA ÄR SVARTSJUK"

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden