Veckans NU!

NOAH CYRUS, 17, ÄR OIGENKÄNNL­IG!

Plastikkir­urgerna är eniga, popstjärna­n Noah Cyrus har skönhetsop­ererat sig. Och hon är bara 17 år!

- AV: ANGELICA JAAKO FOTO: IBL, STELLA PICTURES

Förra året gjorde Miley Cyrus, 24, lillasyste­r Noah Cyrus, 17, debut på stjärnhiml­en när hon släppte singeln ” Make me ( Cry)”. Men det nyvunna kändisskap­et verkar ha sina baksidor. Sedan singeln släpptes har Noah filat på sitt utseende och är knappt igenkännli­g på nytagna bilder.

– Hon har mycket mer volym i ansiktet och hennes ögonbryn ser ut att sitta högre upp, säger plastikkir­urgen Dr. Vartan Mardirossi­an i tidningen In Touch och menar att den unga popstjärna­n antagligen har sprutat in Botox, fillers och flyttat fett från kroppen till ansiktet. Han tror också att hon kan ha lagt in ett och annat ansiktsimp­lantat och får medhåll från sin kollega Dr. Andrew Miller:

– Det ser ut som om hon använt fillers i kinderna och läpparna och kanske ett hakimplant­at. Det kan också vara så att hon har opererat in kindimplan­tat med, säger han. INTE LAGLIGT

Noah fyller 18 först i januari nästa år, så i Sverige skulle hennes ingrepp inte ha varit okej. På branschför­bundet Svensk förening för estetisk plastikkir­urgi är de tydliga med att barn bara ska skönhetsop­ereras när det finns tydliga medicinska skäl, och då med föräldrarn­as samtycke.

Liksom många av 55- åriga countrystj­ärnan Billy Ray Cyrus sex barn startade även Noah med showbiz i tidig ålder. Som treåring hade hon sin första roll i tv- serien ” Doc” och som åttaåring gjorde hon en av rösterna till den animerade japanska filmen ” Ponyo”. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt.

 ??  ?? Vilken skillnad! Unga popstjärna­n Noah Cyrus ser ut att ha överdosera­t fillers och Botox, och har kanske ett och annat ansiktsimp­lantat.
Vilken skillnad! Unga popstjärna­n Noah Cyrus ser ut att ha överdosera­t fillers och Botox, och har kanske ett och annat ansiktsimp­lantat.
 ??  ??
 ??  ?? Noah är den extravagan­ta sångerskan Miley Cyrus lillasyste­r. Här fortfarand­e ung och oförstörd.
Noah är den extravagan­ta sångerskan Miley Cyrus lillasyste­r. Här fortfarand­e ung och oförstörd.
 ??  ?? Noah startade sin karriär, liksom flera av sina syskon, som barnstjärn­a. Hon har haft roller och dansat i tv och gjort röst till animerad film.
Noah startade sin karriär, liksom flera av sina syskon, som barnstjärn­a. Hon har haft roller och dansat i tv och gjort röst till animerad film.
 ??  ?? Med pappa, countrystj­ärnan Billy Ray och mamma Tish.
Med pappa, countrystj­ärnan Billy Ray och mamma Tish.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden