Veckans NU!

GWYNETH GIFTER SIG!

Efter tre års dejtande

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Ding, dong, ding, dong... Vi hör redan bröllopskl­ockorna ringa för Gwyneth Paltrow och Brad Falchuk som nyligen ringmärkte varandra!

Gwyneth Paltrow, 45, har äntligen förlovat sig med tv- producente­n Brad Falchuk, 46. Paret träffades under inspelning­en av tv- serien ” Glee” för tre år sedan, Gwyn gästspelad­e och Brad producerad­e. En riktig kärlek- på- jobbet- grej med andra ord!

Själva ringmärkni­ngen ska ha varit en bagatell för paret.

– Det var ingen stor grej för dem eftersom de båda varit i långa äktenskap tidigare. De hade inte bråttom, säger en av deras vänner i tidningen Us Weekly.

BRA RELATION MED EXET

När paret träffades hade Gwyneth nyligen separerat från Coldplay- sångaren Chris Martin, 40, men på papperet var de fortfarand­e gifta. Däremot har Gwyn och Chris aldrig haft något otalt med varandra, snarare tvärtom! Istället har de försökt vara vänner för barnen Apple, 13, och Moses, 11, skull.

Skådespele­rskan pratade nyligen ut i tidningen In Style om hur bra relation hon och exmaken har!

– Han är hemma hos mig varje dag. Vi lever våra egna liv, men samtidigt har vi ett familjeliv. Även idag skulle Chris ta en kula för mig, även fast jag inte är hans fru, berättar hon i intervjun och fortsätter:

– Jag tror helt ärligt att jag och Chris har bidragit med något positivt till skilsmässo­kulturen. Det var en så svår tid i mitt liv och jag jobbade hårt för att skydda mina barn och min familj, Chris inkluderad. Vi var båda sköra. Det var riktigt tufft, avslöjar hon.

 ??  ??
 ??  ?? Gwyn tycker att hon har en bra relation med exmaken Chris Martin, som hon har barnen Apple och Moses med.
Gwyn tycker att hon har en bra relation med exmaken Chris Martin, som hon har barnen Apple och Moses med.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden