Veckans NU!

TEIGEN BEKRÄFTAR BABYLYCKAN!

Chrissy Teigen och John Legend väntar sitt andra barn tillsamman­s. Det avslöjar stjärnpare­ts dotter Luna på sin mammas Instagram.

- AV: HANNA S VÄRD, ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL

Supermodel­len och tv- personligh­eten Chrissy Teigen, 31, och skådespela­ren och artisten John Legend, 38, väntar sitt andra barn tillsamman­s. Paret som redan har dottern Luna, 1, väljer att avslöja graviditet­en på ett minst sagt gulligt vis.

I en video som publicerat­s på Chrissys Instagram får dottern frågan om vad som finns i hennes mage. – Baby, svarar lilla Luna. Chrissy var också tydlig med att det är just John som är pappan till barnet. Intill videon skriver hon skämsamt ” Det är Johns”.

” DET ÄR SUPERJOBBI­GT!”

I augusti avslöjade makarna att de skulle försöka bli gravida igen, och precis som med Luna skulle de ta hjälp av provrörsbe­fruktning, så kalllad ivf.

– Vi kommer att göra något som är superjobbi­gt, vilket är ivf- processen igen, sa Chrissy i en öppenhjärt­ig intervju i Cosmopolit­an.

Som tur är lyckades försöken och Chrissys instagrami­nlägg om den glada nyheten hade efter två dagar fem miljoner visningar och drygt 24 000 lyckönskni­ngar.

– Jag är så otroligt glad för er fina och framgångsr­ika familj!!! Grattis! skriver en entusiasti­sk följare.

 ??  ?? Makarna Chrissy Teigen och John Legend blir föräldrar nästa år.
Makarna Chrissy Teigen och John Legend blir föräldrar nästa år.
 ??  ?? Det var dottern Luna, 1, som avslöjade den glada nyheten!
Det var dottern Luna, 1, som avslöjade den glada nyheten!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden