Veckans NU!

GWEN STEFANIS LYX- MAKEOVER!

Gwen Stefani sägs förbereda sig för att skrida mot altaret tillsamman­s med kärleken Blake Shelton – men innan dess ska hon lägga stora stålar på att bli sitt allra vackraste jag!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Det har länge ryktats om en stundande bröllop mellan sångfåglar­na Gwen Stefani, 48, och Blake Shelton, 41. Och när vigseln väl blir av vill Gwen vara sitt allra vackraste jag, och sparar inte på krutet för att nå drömlooken. Stjärnan sägs ha lagt över en halv miljon kronor på att föryngra sitt ansikte inför den stora dagen!

– Hon ser fantastisk ut, men hon har fått hjälp på traven, säger plastikkir­urgen Dr. Richard Ellenbogen till sajten Radar Online.

GÖR ETT ” VAMPYR- ANSIKTSLYF­T”

Läkaren misstänker att den forna No Doubt- sångerskan har gjort om sin näsa och fått regelbunde­n Botox i pannan för att se yngre ut. Dessutom sägs stjärnan ha sänkt sina ögonbryn och gjort ett så kallat ” vampyr- ansiktslyf­t”, som föryngrar ens utseende.

– Resultatet är fantastisk­t. Hon ser ung, men inte sönderoper­erad ut, säger Dr. Ellenbogen.

” SER GUDOMLIG UT”

Även plastikkir­urg Dr. Young håller med.

– Hennes näsa är definitivt mindre, och hennes hud skiner som att hon har slätat ut den. Hon ser gudomlig ut!

Men smakar det så kostar det. Hela kalaset sägs ha gått på hela 680 000 kronor!

Gwen och Blake träffades 2015 när de båda var domare i den tv- sända talangjakt­en ” The Voice”.

” Det har kostat 680 000 kronor!”

 ??  ?? Enligt experter har stjärnan både slätat ut huden, gjort näsan mindre och sänkt sina ögonbryn. Gwen och Blake har dejtat i två år, och et ryktas om att ett bröllop snart är att vänta.
Enligt experter har stjärnan både slätat ut huden, gjort näsan mindre och sänkt sina ögonbryn. Gwen och Blake har dejtat i två år, och et ryktas om att ett bröllop snart är att vänta.
 ??  ?? Gwen Stefani ser bara yngre ut med åren – men hon har fått hjälp på traven.
Gwen Stefani ser bara yngre ut med åren – men hon har fått hjälp på traven.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden