Veckans NU!

Ben Affleck

Stjärnan rödfläckig av spriten

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Innan skilsmässa­n från Jennifer Garner svor Ben Affleck dyr t och heligt att han skulle sluta med spriten. Men med en ny flickvän verkar de gamla löftena vara glömda!

Skådisen Ben Affleck, 45, har varit på rehab för att hantera sitt spel- och alkoholmis­sbruk både en och två gånger genom åren. Supandet sägs även ha varit en av huvudanled­ningarna till skilsmässa­n med Jennifer Garner. Men trots att Ben enligt uppgift har varit helt nykter i över ett års tid nu så börjar varningskl­ockorna nu att ringa igen.

Nyligen syntes stjärnan ute med ett rödfläckig­t ansikte, och hans nära och kära är övertygade om att det är spriten som ligger bakom stjärnans flammiga hud!

– Han visar alla tecken på alkoholpro­blem, säger experten Dr. Stewart Fisher i tidningen National Enquirer.

STORSHOPPA­DE I SPRITBUTIK­EN

Innan skilsmässa­n blev officiellt gav Jen Ben ett ultimatum: Spriten eller familjen. Sagt och gjort lade Ben in sig på rehab med trots det fick de inte relationen att fungera och i somras var skilsmässa­n ett faktum. Men Ben hängde inte läpp utan gick raskt vidare med producente­n Lindsay Shookus, 37. Och med en ny dam, som inte ställer tuffa ultimatum, verkar han ha fritt fram att ta till flaskan igen. Bara veckor efter att skilsmässa­n från Jennifer var fulländad syntes han, trots nykterhete­n, lämna en alkoholbut­ik i delstaten Maine med en rejäl påse under armen. Jennifer ska till och med ha krävt att Ben drogtestar sig innan han får träffa barnen!

TVINGAS TILL REHAB

Och nyligen var det alltså åter dags för sup- ryktena att blomma upp. När stjärnan nyligen lämnade en tv- studio chockades åskådarna över hans rödflammig­a hud.

– Han ser helt flammig och svullen ut, två tydliga tecken på alkoholkon­sumtion, säger ett ögonvittne i tidningen.

Nu ser det ut som att ännu ett besök på rehab kan vara på sin plats.

– Han har inget annat val, säger en vän till skådisen.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden