Veckans NU!

KHLOÉ FÖRSTORAR LÄPPARNA

Trots graviditet­en...

- AV: J ONNA F RI BERG WENNERBERG FOTO: I BL

Khloé Kardashian väntar barn med kärleken Tristan Thompson, men hon verkar inte ha kunnat vänta tills efter bebisen är född med att injicera i sina läppar!

Att Khloé Kardashian, 33, ändrat sitt utseende under årens gång är ingen hemlighet. Att hon byter frisyr titt som tätt är ingenting jämfört med den förändring som gjorts både i hennes kropp och ansikte. Träning och skönhetsop­erationer är hennes stora hemlighet och nu har det skett igen. Efter- som Khloé väntar barn med kärleken Tristan Thompson, 26, har hennes kropp självklart genomgått en del förändring­ar, men ansiktet har hon tagit i egna händer – trots att hon är gravid!

INJICERAR INTE GRAVIDA

När hon delade med sig av en selife på Snapchat nyligen var förändring­en i hennes ansikte slående. Hennes läppar har aldrig tidigare varit så här stora och mycket tyder på att en läppförsto­ring ligger bakom. Enlig uppgifter ska en injicering inte vara farlig i graviditet­en.

– Det finns inga vetenskapl­iga studier som säger att injicering­ar är farliga för fostret, det finns inga skador att länka till det, säger Dr. John Layke till sajten Hollywood Life och fortsätter:

– Men jag skulle inte göra Botox eller andra fillers på någon som är gravid, jag skulle vänta till efter graviditet­en och amningen är över innan jag gör fillers, säger han.

SAMMA FÖR KYLIE

Kroppen är dock fylld av hormoner som påverkar kvinnan på olika sätt och det kan vara en bakomligga­nde anledning till Khloés läppförsto­ring. Dr. John Layke menar på att han sett samma förändring hos Khloés gravida lillasyste­r Kylie Jenner, 20.

– Hur som helst, många gånger är det hormonerna som spökar och läppar framstår som mer fyllda under graviditet­en än vad de var innan, säger han.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden