Veckans NU!

TV- STJÄRNAN SPARKAS!

Tv- stjärnan Danny Masterson har nu fått sparken från Netlix- serien ” The Ranch” efter att ha fått fler talet våldtäktsa­nklagelser mot sig.

- AV: J ONNA F RI BERG WENNERBERG FOTO: I BL

Danny Masterson, 41, slog igenom med succéserie­n ” That 70' s show” och har sedan dess haft en del små projekt i rullning. Senast har han medverkat i Netflix- serien ” The Ranch” där han spelar med sin gamla motspelare Asthon Kutcher, 39. Men nu har han fått kicken från inspelning­en. Anlendinge­n till att han avskedas är att en drös allvarliga anklagelse­r riktats mot honom.

TOGS BORT FRÅN SERIEN

Flera kvinnor har anklagat Danny för våldtäkt och en utredning är i full gång hos polisen. Tidigare i år sparkades Kevin Spacey, 58, från en av Netflix andra serier, ” House of cards”, efter att flera sexskandal­er kopplats till honom. I och med det fick tv- skaparna onda ögat mot sig när de behöll Danny, men nu har de alltså låtit honom gå också.

– Netflix och deras producente­r har tagit bort Danny Masterson ur ” The Ranch”. Den 4 december var hans sista dag i serien och produktion­en kommer vara igång igen i början av 2018, utan honom, skriver Netflix i ett pressmedde­lande.

VÅLDTOG TRE KVINNOR

Tidigare har sajten The Enquirer rapportera­t om att tre kvinnliga medlemmar i en scientolog- församling anklagat stjärnan för att ha våldtagit dem mellan 2001 och 2003. Kvinnorna erkänner även att de blev pressade av sekten att inte gå till polisen med ärendet.

– Ni har en våldtäktsm­an på halsen och scientolog­kyrkan har hotat oss, tystat oss och mörkat allt. Jag ber om en rättvis och ärlig utredning, har ett av offrena skrivit i ett brev till polisen.

 ??  ?? Danny är mest känd för sin roll som Steve i ” That 70' s show” där han spelade ihop med Ashton Kutcher. Tv- stjärnan Danny Masterson sparkas nu från Netflix- serien ” The Ranch” efter anklagelse­rna.
Danny är mest känd för sin roll som Steve i ” That 70' s show” där han spelade ihop med Ashton Kutcher. Tv- stjärnan Danny Masterson sparkas nu från Netflix- serien ” The Ranch” efter anklagelse­rna.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden