Veckans NU!

Eva Longoria

I början av december stod det klar t att Eva Longoria och José Bastón väntar sitt första barn ihop. Men babylyckan byttes snar t mot stor sorg.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Lyckan visste inga gränser när det blev känt att blivande 43- åringen Eva Longoria väntade barn ihop med maken José ” Pepe” Bastón, 49. Men mammalycka blir inte alltid långvarig, och ibland byts glädjen tyvärr ut mot stor sorg. Det fick José och hans fru erfara när de tragiskt nog förlorade sitt kärleksbar­n!

REDAN MAMMA TILL TRE

Trots att det är ” Desperate housevives”- stjärnans första barn är mammarolle­n långt ifrån ny för henne. Hon är redan nu bonusmamma till Josés tre barn Natalia, 22, och tvillingar­na Marina och José Antonio, 14. Men hon hade kunnat ha en till i bonusbarna­skaran, men tyvärr var olyckan framme för José och exfrun Natalia Esperón, 43.

José och Natalia välkomnade sin första dotter 1995, och 2003 välsignade­s paret ännu en gång. Denna gång blev lyckan inte bara dubbel, utan trippel när Natalia födde trillingar­na Sebastian, Mariana och José Antonio. Men att föda trillingar är inte riskfritt, och kort efter förlossnin­gen gick lille Sebastian bort. Han blev bara fem dagar gammal.

ÄR LIVRÄDD

Sorgen efter att ha förlorat ett barn kan ta hårt på vem som helst, och bara två år efter den stora tragedin skilde sig José och Natalia. Med historien färskt i minnet sägs Eva vara livrädd att gå samma öde till mötes och förlora sitt barn, speciellt med tanke på att det var Josés tidigare barn som fick henne att vilja försöka bli gravid från första början.

– Eva älskar barn, men det är inget hon har fokuserat på tidigare. Men när hon träffade Pepe och blev styvmamma till hans barn blev hon mer öppen för idén, säger en källa i tidningen People.

Vi håller alla tummar för att allting ska gå bra för både Eva och barnet!

” Hon förlorade barnet!”

 ??  ?? José har tre barn med exfrun Natalia, men det hade kunnat vara fyra. I slutet av december visade Eva upp den växande magen under ett träningspa­ss.
José har tre barn med exfrun Natalia, men det hade kunnat vara fyra. I slutet av december visade Eva upp den växande magen under ett träningspa­ss.
 ??  ?? Bebissorge­n har påverkat både José och Eva.
Bebissorge­n har påverkat både José och Eva.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden