Veckans NU!

KANYE OTROGEN MED STRIPPA!

Storken landar snar t hos Kim Kardashian och Kanye West, men med babyn kommer också problem – stora problem! Nu har Kim fått nog och kräver skilsmässa!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Vilken dag som helst nu blir Kim Kardashian, 37, och Kanye West, 40, trebarnsfö­räldrar. I skrivande stund har deras dotter, som bärs av en surrogatma­mma, inte fötts än, men väntas göra entré när som helst.

Allt borde vara guld och gröna skogar för Kim, men det är det inte! Kanyes psykiska ohälsa spökar och enligt amerikansk press orkar inte Kim mer.

– Mellan hans stora ego och hans humörsväng­ningar har Kanye varit ett vrak. Kim är stressad som det är med två barn att ta hand om, och att göra allt klart för babyn. Hon klarar inte att Kanye sänker henne, har en källa med insikt berättat för tidningen Star.

Samma uppgiftslä­mnare konstatera­r också att hon inte ” pallar mer”!

HADE SEXUELLT MÖTE

Men det är inte bara Kanyes psykiska mående som påverkar äktenskape­t. Kim kan inte släppa tanken på att hennes make varit otrogen mot henne med den transexuel­la strippan Amanda Lepore, 50, som Veckans NU! skrev om i somras.

I april förra året gav Amanda ut sin självbiogr­afi ” Doll parts” där hon beskriver ett sexuellt

möte i en städskrubb med en världskänd rappare med en fru ” med samma kroppstyp” som henne, det vill säga stora bröst, getingmidj­a och putig bak. Uppmärksam­ma läsare kunde snart lista ut att det var Kanye Amanda beskrev, även om hon inte namnger honom i boken. Skvallret nådde till sist artisten själv och hans advokat gick ut och dementerad­e och sade att Kanye ” aldrig träffat Lepore och har aldrig ens hört talats om henne”. Trots det verkar det som att hela historien har påverkat Kimyes äktenskap!

IMPERIET HAR VUXIT

Nu talar allt för att de går en smutsig skilsmässa till mötes.

– Deras skilsmässa kommer att bli ett öppet krig, säger källan och förklarar att Kim i panik bett Kanye att skriva på ett äktenskaps­förord för att skydda sina tillgångar. Sedan de gifte sig 2014 har hennes imperium blivit större och så också hennes rikedomar. 2014 var hon god för 376 miljoner kronor, idag beräknas hon ha en förmögenhe­t på 1,5 miljarder, allt tack vare succé- serien ” Familjen Kardashian” och hennes eget sminkmärke KKW beauty.

Enligt Star Magazine kommer deras separation att kosta åtta miljarder kronor.

– Beslutet är svårt för henne. Hon älskar fortfarand­e Kanye men deras äktenskap är över!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Kim Kardashian kan inte glömma Kanyes svek mot henne, men det är också hans psykiska mående som påverkar relationen!
Kim Kardashian kan inte glömma Kanyes svek mot henne, men det är också hans psykiska mående som påverkar relationen!
 ??  ?? Kanye ska haft ett sexuellt möte med den transsexue­lla strippan Amanda Lepore. Amanda beskriver sexakten i sin bok ” Doll parts”. I skrivande stund har Kimyes tredje barn inte fötts än, men beräknas komma inom kort. Barnet bärs av en surrogat.
Kanye ska haft ett sexuellt möte med den transsexue­lla strippan Amanda Lepore. Amanda beskriver sexakten i sin bok ” Doll parts”. I skrivande stund har Kimyes tredje barn inte fötts än, men beräknas komma inom kort. Barnet bärs av en surrogat.
 ??  ?? Det har varit en aningens kyligt mellan paret den senaste tiden. Nu har det sin förklaring!
Det har varit en aningens kyligt mellan paret den senaste tiden. Nu har det sin förklaring!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden