Veckans NU!

BECKHAM GIFTER SIG MED CHLOË!

Brooklyn Beckham och Chloë Grace Moretz är väldigt hemlighets­fulla av sig, och vägrar kommentera sin kärlek öppet. Men mycket tyder på att stjärnpare­t har förlovat sig!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Victorias och David Beckhams äldste son Brooklyn, 18, ser ut att gå i giftastank­ar! Han och skådespela­nde flickvänne­n Chloë Grace Moretz, 20, överraskad­e alla, inte minst sina fans, när de hintade om att de förlovat sig lagom till julafton!

FANSEN JUBLAR

Det var Chloë som delade en bild på sig och pojkvännen på Instagram, där båda bär varsin ring på, just det, vänster ringfinger! Bilden hade ingen bildtext, och för att göra det hela än mer kryptiskt håller båda stjärnorna händerna för sina munnar, som för att visa på att de håller på en hemlighet. Föga förvånande har deras fans gått bananas i kommentars­fältet. – De är förlovade! skrev ett exalterat fan. – Ringarna! skrev en annan.

HINTAR PÅ SOCIALA MEDIER

Förutom ringbilden har Chloë hintat på andra sätt om att ett bröllop är på g. Två dagar innan den kryptiska ringbilden publicerad­e hon en svartvit bild av sin pojkvän med bildtexten: ” I will”, ” Jag ska”. Stjärnans följare är nu övertygade om att texten syftar på ett stundande bröllop, där Chloë istället för ” I will” kommer att säga ” I do”.

Brooklyn har dessutom inte setts utan sin ring på vänsterrin­gfinger sedan bilden togs, vilket tyder på att det inte bara var ett engångssmy­cke som kändissone­n bar.

Paret började dejta 2015 men bröt upp ett år senare. Men gammal kärlek rostar som bekant aldrig, och efter ett halvår isär hittade paret tillbaka till varandra våren 2017 och har kilat stadigt sedan dess.

Undra var David och Victoria tycker om sin nya svärdotter?

 ??  ?? Det hemlighets­fulla paret Brooklyn Beckham och Chloë Grace Moretz har inte själva uttalat sig om sin förlovning, men mycket tyder på att de snart ska skrida mot altaret. ” Hon pratar om bröllopet!” Ringarna på den här bilden har fått stjärnorna­s fans...
Det hemlighets­fulla paret Brooklyn Beckham och Chloë Grace Moretz har inte själva uttalat sig om sin förlovning, men mycket tyder på att de snart ska skrida mot altaret. ” Hon pratar om bröllopet!” Ringarna på den här bilden har fått stjärnorna­s fans...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden