Veckans NU!

WEINSTEINS EXFRU KRÄVER MILJON- UNDERHÅLL!

Efter våldtäkts- anklagelse­rna mot stjärnprod­ucenten Har vey Weinstein är hans exfru rädd att han inte har råd att betala underhåll för deras barn!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Angelina Jolie, Cara Delevingne och Rose Mcgowan är några i den långa rad av kändiskvin­nor som anklagat filmproduc­enten Harvey Weinstein, 65, för våldtäkter, sexuella trakasseri­er och övergrepp. Skandalen började nystas upp i oktober, och nu är Harveys exfru Eve Chilton rädd att hennes exman inte kommer att ha råd att betala den återståend­e summan av svindlande 42 miljoner kronor i underhåll till deras tre barn eftersom rättegångs­kostnadern­a beräknas bli skyhöga!

GOD FÖR 2 MILJARDER

Harvey och Eve var gifta under sju år, men skilde sig 2004. Tre år senare gifte han om sig med modedesign­ern Georgina Chapman, 41, som fortfarand­e, i skrivande stund, står vid hans sida, trots de grova anklagelse­rna mot honom!

Harvey var från början dömd att pröjsa 503 miljoner kronor i underhåll till barnen, men nu saknas alltså 42 miljoner som Eve vill ha pronto! Enligt en källa till tidningen People kommer pengabråke­t att lösa sig.

– Mr. Weinstein har aldrig missat att betala en enda gång och han har redan betalat flera miljoner dollar i underhåll till sina barn och exfru.

Summan kanske verkar hög, men det är en spottstyve­r i Weinsteins liv. Karln är nämligen god för två miljarder kronor!

” Hon vill ha 42 miljoner kronor!”

 ??  ?? Idag är Harvey gift med mode designern Georgina Chapman, som trots hot om skilsmässa fortfarand­e står vid hans sida. Harvey Weinstein och Eva Chilton var gifta under sju år. Nu kräver hon honom på resterande underhålle­t för deras barn.
Idag är Harvey gift med mode designern Georgina Chapman, som trots hot om skilsmässa fortfarand­e står vid hans sida. Harvey Weinstein och Eva Chilton var gifta under sju år. Nu kräver hon honom på resterande underhålle­t för deras barn.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden