Veckans NU!

JEN & JUSTIN I BITTER GRANNFEJD!

Alla önskar goda grannar, men det är inget man kan styra över själv, vilket Jennifer Aniston och Justin Theroux fått erfara...

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL

En infekterad grannfejd är kanske inte det Jennifer Aniston, 48, och Justin Theroux, 46, behöver just nu när det rapportera­s om att det paret har stora äktenskaps­problem, men det är just det de har. Sedan en lång tid tillbaka ligger de i bråk med sin New York- granne, advokaten Norman Resnicow, men på senare tid har fejden eskalerat och kommer nog att få göras upp i rätten, om inget mirakel sker! SMÖG IN PÅ TOMTEN Justin menar nu i en stämningsa­nsökan enligt tidningen NW att Norman har ett stalker- beteende, eller en ” bisarr och oroande besatthet” över hans liv och hans hem, som han uttrycker det i skrift. Bland annat ska advokaten ha smygit in på kändispare­ts område fyra gånger de senaste månaderna. Men det är inte bara det! Han ska också ha fångats på film av kändispare­ts säkerhetsk­ameror när han mätt parets trappor och gömt ett ” oidentifie­rbart svart objekt under en presenning” på gården.

Droppen kom dock i oktober 2016 då Norman lät tidningen Daily Mail få kolla in genom ett av Jens och Justins fönster, och Norman pekade ner mot deras källare och sa: ” Här är Justins skräp”. STÄMD FÖR TRAKASSERI­ER I startgropa­rna av bråket försökte skådisarna att resonera med sin granne, men de har nu gett upp, vilket Justin också låter hälsa i stämningsa­nsökan.

– Mr. Resnicow är så långt ifrån rim och reson att jag inte längre kan tolerera det, skriver ” Kvinnan på tåget”- skådisen och fortsätter:

– Jag har alltid sett min lägenhet som en frizon där min familj och mina vänner ska kunna ta det lugnt. Jag inser att när han tar med sig en tredje part till lastplatse­n, till bakdörren och till mitt fönster så försökte Mr. Resnicow att få mig att känna mig otrygg i mitt eget hem.

Justin har nu stämt sin granne för trakasseri­er men fått en likadan stämningsa­nsökan tillbaka. Upptakten på bråket ska ha handlat om att Justins och Jennifers hundar skällde för mycket.

 ??  ??
 ??  ?? Bråket startade med att grannen tyckte att Justin och Jennifers hundar lät för mycket.
Bråket startade med att grannen tyckte att Justin och Jennifers hundar lät för mycket.
 ??  ?? Droppen kom dock när Norman släppte in en tidning på parets ägor. ” Jag kan inte tolerera det längre!”
Droppen kom dock när Norman släppte in en tidning på parets ägor. ” Jag kan inte tolerera det längre!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden