Veckans NU!

MARIAHS SUPERKROPP INFÖR BRÖLLOPET!

- AV: S AGA PETTERSSON FOTO: I BL

Efter det tuffa året har Mariah Carey hittat tillbaka till sin form igen. Nu väntar hon bara på att pojkvännen ska gå ner på knä och sätta en ring på hennes finger...

Det har varit mycket snack kring 47- åriga Mariah Careys välmående det senaste året. Inte minst när det gäller hennes vikt. Hon lade på sig några kilon och det gick inte någon obemärkt, och till pressen uttryckte både fans och hennes nära sin oro.

– Hon har haft sitt tuffaste år någonsin. Hon var nere på botten vilket resulterad­e i att hon la på sig några kilon, säger en källa i tidningen Life & Style.

Men för bara veckor sedan ryktades det om att hon tagit tag i vikten – genom att lägga sig under kniven. Hon påstås ha genomgått en så kallad gastric sleeve, och under hennes julturné visade hon upp sin nya trimmade form. Nu är fansens reaktioner annat än innan.

– Oh my god, hon ser helt fantastisk ut, säger ett fan, och i publiken var det fler som instämde.

VÄNTAR PÅ RINGEN

Det är inte bara fansen eller folk runt omkring som berömmer den nya formen. Även Mariah själv är glad över sitt resultat.

– Hon har gått ner 12 kilo, och nu känner hon sig som en ny kvinna, fortsätter källan.

Men det är inte för inte som Mimi tagit till de drastiska åtgärderna. Ryktet säger att Mariah är väldigt sugen på att gifta sig med sin unga pojkvän Bryan Tanaka, 34. Och kanske är det inte helt orimligt att det är ett frieri på gång. Nyligen bjöd Mariah med pojkvännen på skidsemest­er tillsamman­s med barnen Moroccan och Monore, 6.

– Det är definitivt ett tecken på att relationen går fort framåt, säger källan.

 ??  ?? Mariah har lagt det tuffa året bakom sig. Nu väntar Mariah bara på en ring från Bryan. Lovebirds... Mariah och Bryan avslutade 2017 med en mysig skidsemest­er.
Mariah har lagt det tuffa året bakom sig. Nu väntar Mariah bara på en ring från Bryan. Lovebirds... Mariah och Bryan avslutade 2017 med en mysig skidsemest­er.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden