Veckans NU!

Alla brustna hjärtans dag!

- ANGELICA JAAKO BILLENMAN Vik. Titelansva­rig veckansnu@ aller. com

Februari är kärlekens månad, och så här i Alla hjärtas dag- tider skjuter Amor sina pilar till höger och vänster. Trots det verkar stjärnorna i Hollywood ha lyckats undgå att bli träffade.

En som inte är så vidare kär och lycklig just nu, trots att hon ryktas vara höggravid, är Kylie Jenner. I takt med att bebisen växer i hennes mage växer också avståndet mellan henne och bebisens pappa Travis Scott. Travis vill hellre vara ute och festa än att ta hand om sin gravida flickvän, och det sägs ha fått Kylie att längta tillbaka till exet Tyga!

En annan som har det jobbigt på kärleksfro­nten just nu är den Oscarsbelö­nade skådisen Jennifer Lawrence. I november gick hon som bekant skilda vägar från 21 år äldre regissören Darren Aronofsky. Men Darren sörjde inte länge utan har nu hittat kärleken på nytt i skådisen Suki Waterhouse! Inga konstighet­er, kan tyckas, om det inte vore för att det inte är första gången Suki roffar åt sig J- Laws ex...

Några som kärleken däremot sprudlar om är turturduvo­rna Sofia Richie och Scott Disick! Men alla är inte direkt överförtju­sta i stjärnorna­s förhålland­e. Nu har Kendall Jenner gått till attack mot sin före detta svåger och hans nya flamma, och hon skräder inte orden minsann!

Vi hoppas att er vecka blir mer kärleksful­l än dessa stjärnors!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden