Veckans NU!

TOM LÄMNAR SCIENTOLOG­IN – FÖR DOTTERN!

Tom Cruise har länge dedikerat sitt liv åt Scientolog­in. Så pass mycket att han helt tappat kontakten med dottern Suri! Nu verkar stjärnan däremot ha tänkt om.

- AV: HANNA NILSSON FOTO: I BL

Sedan 1990 har skådespela­ren Tom Cruise, 55, varit hängiven anhängare av Scientolog­in. Under åren har han även varit öppen med sin tro och hyllat religionen ett flertal gånger – en religion som däremot inneburit ett flertal negativa konsekvens­er i stjärnans liv. Tom har knappt sett röken av dottern Suri, 11, som han har tillsamman­s med skådespele­rskan Katie Holmes, 39, på hela sex år!

Men nu ser stjärnan ut att vara beredd att ändra sina prioriteri­ngar.

– Nu har han nått en vändpunkt och känner att han måste göra något åt det, säger en nära källa till amerikansk­a sajten Star.

INTE SETTS PÅ SEX ÅR

Idag har inte Tom någon kontakt med dottern alls. Och det finns bara ett sätt att kunna få ändring på det – att lämna kyrkan!

– Kyrkan har varit en stor del av hans liv och att lämna Scientolog­in kommer att bli det svåraste beslutet som han någonsin skulle ta i så fall, säger källan.

Senast far och dotter sågs tillsamman­s var 2012 under ett besök i Disney’s Typhoon Lagoon water park i Florida. Länge har det ryktats att Tom inte har någon som helst relation med sin dotter och att de knappt känner varandra – något som ska vara mycket hjärtekros­sande för stjärnan.

Om Tom tar sitt sunda förnuft till fånga och väljer bort kyrkan för sin elvaåriga dotter återstår att se...

” Det blir det svåraste beslut han fattat”

 ??  ?? Scientolog­ins ansikte utåt, Tom Cruise, kan vara på väg att lämna kyrkan för att återförena­s med sin dotter!
Scientolog­ins ansikte utåt, Tom Cruise, kan vara på väg att lämna kyrkan för att återförena­s med sin dotter!
 ??  ?? Tom och Suri har inte setts sedan 2012.
Tom och Suri har inte setts sedan 2012.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden