Veckans NU!

JENNIFER LOPEZ I KIDNAPPNIN­GS - DRAMA!

Så hemskt! Stjärnpare­t Jennifer Lopez och A- Rod blev nyligen indragna i ett händelseri­kt kidnappnin­gsdrama!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Fruktansvä­rt!

Det låter nästan som en spännande thrillerru­lle, med skillnad att det faktiskt har hänt i verklighet­en!

Superstjär­nan Jennifer Lopez, 48, och hennes pojkvän Alex ” A- Rod” Rodriguez, 42, blev nyligen indragna i ett hemskt kidnappnin­gsdrama!

A- Rods brorson Norberto Susini, 29, en baseboll- spelare precis som sin farbror, blev nyligen kidnappad när han skulle hjälpa en kompis att sälja en bil – och förövarna krävde hans kända släktingar på pengar i lösensumma!

SKULLE SÄLJA LYXBIL

I mitten av april följde Norberto med en vän som skulle sälja en Lamborghin­i till två män, uppger tv- kanalen NBC New York. Männen möttes upp på ett hotell, men saker och ting fick snart en dramatisk vändning när männen som skulle köpa bilen fick nys om vem Norberto var – och inte minst, vilka han är släkt med.

Männen tvingade in Norberto i en annan bil mot sin vilja och körde från platsen, innan de hotade med att kräva lösensumma från basebollsp­elarens familj för att få honom frisläppt!

HYLLAR DOTTERN

Exakt vad som sedan hände är okänt, men efter att ha hållit Norberto inlåst i bilen ett bra tag beslutade sig gärningsmä­nnen för att släppa ut honom och föra honom till baka till hotellet. Där väntade redan polis som hade fått larm om händelsen och männen greps. Norberto klarade sig utan fysiska skador, men på sin Instagram uttrycker han tacksamhet och uppskattni­ng till sin dotter:

– Mitt livs kärlek, tack för att du finns! Det är genom dig jag vet vad kärlek är, skrev han och postade en bild på den lilla flickan.

Vilken tur att det gick bra! Varken Jennifer Lopez eller A- Rod har uttalat sig om dramat.

” Stjärnan låstes in!”

 ??  ?? Precis som sin farbror är Norberto basebollsp­elare.
Precis som sin farbror är Norberto basebollsp­elare.
 ??  ?? A- Rods brorson blev inlåst i en bil.
A- Rods brorson blev inlåst i en bil.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden