Veckans NU!

RACHEL WEISZ, 48, ÄR GRAVID!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Det är aldrig för sent för ett skott från Agent 007!

” Bond”- stjärnan Daniel Craig och 48- åriga frun Rachel Weisz väntar barn!

Agent 007 med rätt att föda!

En ålder på 48 år stoppar inte skådisen Rachel Weisz, som väntar barn med ” Bond”- stjärnan Daniel Craig, 50.

– Vi ska få en liten mini- människa! Vi längtar efter att träffa henne eller honom, vad det blir är ett sådant mysterium! Det kommer att synas snart, Daniel och jag är så lyckliga, säger Rachel i tidningen New York Times. GIFTA EFTER ETT HALVÅR Stjärnorna gifte sig 2011 efter att ha dejtat i endast ett halvår, och Rachel har tidigare berättat att hon aldrig hade funderat på äktenskap innan hon träffade ” Spectre”- skådisen. Hon har sedan tidigare en son, Henry, 11, med exet Darren Aronofsky, 49.

– Giftermål var aldrig en av mina ambitioner, tvärtom. Men så bara hände det, säger hon i tidningen Evening Standards, och fortsätter med att berätta hur äktenskape­t har förändrat henne:

– Nu bär jag en ring hela tiden. Och jag bär den med stolthet. PARETS FÖRSTA Även Daniel har barn sedan tidigare äktenskap, dottern Ella, 25. Men bebisen i Rachels mage är parets första gemensamma.

Daniel, som hittills har gjort fyra filmer som Agent 007, är åter aktuell i Bond- skruden i filmen ” Bond 25” nästa år. Rachel är däremot högaktuell i egenproduc­erade filmen ” Disobedien­ce” mot en annan Rachel som även hon blev mamma nyligen: Rachel Mcadams, 39.

Grattis önskar Veckans NU!

 ??  ?? Blivande föräldrar! 48- åriga Rachel Weisz och maken Daniel Craig väntar sitt första gemensamma barn.
Blivande föräldrar! 48- åriga Rachel Weisz och maken Daniel Craig väntar sitt första gemensamma barn.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden