Veckans NU!

DEMI MEDVETSLÖS EFTER DROGÖVERDO­S!

Efter sex år som nykter har Demi Lovato fallit tillbaka i missbruket, och nyligen gick det så illa att stjärnan fördes till sjukhus efter en överdos!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Redan som 18- åring lades Demi Lovato, 25, in på rehab efter en tonårstid kantad av missbruk och ätstörning­ar. I mars firade hon dock sex år som nykter, men nu har den otursförfö­ljda stjärnan fallit tillbaka i missbruket!

ERKÄNNER ÅTERFALLET

I sin senaste singel ” Sober” avslöjar Demi att hon har hittat flaskan igen.

– Mamma, jag är ledsen att jag inte är nykter länge. Pappa, förlåt mig för drinkarna som har spillts på golvet, sjunger hon.

Men det är inte bara låttexten som har gjort hennes vänner oroliga. Tidigare i sommar syntes hon lämna en nattklubb i centrala Los Angeles – hand i hand med en mystisk man! Tidningen US Weekly hävdade först att mannen i fråga är rapparen G- Eazy, 29, men det har inte bekräftats.

G- Eazy, som nyligen bröt upp från sångerskan Halsey, skapade i maj världsrubr­iker när han greps med kokain i fickan efter ett slagsmål på en nattklubb i Stockholm!

TRODDES HA TAGIT HEROIN

Och vännernas oro visade sig vara befogad. Den 24 juli hittades Demi medvetslös i sitt hem och fördes i ilfart till sjukhus efter en misstänkt heroinöver­dos. Vänner nära stjärnan nekade sedan till att det var heroin sångerskan fått i sig, men bekräftade att det röde sig om en drogöverdo­s. Stjärnan vaknade senare under dagen.

– Demi är vaken med sin familj omkring sig. Hennes hälsa och återhämtni­ng är det viktigaste nu, säger en talesperso­n för stjärnan i tidningen People.

Polisen hittade inga droger i hennes hem, uppger sajten TMZ, men trots mystiken vägrade Demi enligt sajten först att berätta för läkarna vad det rörde sig om för substans.

Vi håller alla tummar för att Demi ska återhämta sig snabbt!

” Hon fördes i ilfart till sjukhus!”

 ??  ?? Bara dagar efter att Demi Lovato syntes på en dejt med en mystisk man, som misstänkts vara knarkdömde rapparen G- Eazy, blev hon medvetslös efter en drogöverdo­s! Stjärnan erkänner själv i senaste singeln att hon har fallit tillbaka i missbruket.
Bara dagar efter att Demi Lovato syntes på en dejt med en mystisk man, som misstänkts vara knarkdömde rapparen G- Eazy, blev hon medvetslös efter en drogöverdo­s! Stjärnan erkänner själv i senaste singeln att hon har fallit tillbaka i missbruket.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden