Veckans NU!

” HAN ÄR FULL, PANK & ENSAM!”

Kaoset for tsätter för Johnny Depp. Efter anklagelse­r om misshandel och fylleskand­aler talar nu stjärnan för första gången ut om dödsr yktet.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Tidigare i sommar chockade skådisstjä­rnan Johnny Depp, 55, alla när bilder på hans bleka och avmagrade kropp spreds som en löpeld på internet. Flera fans misstänkte att stjärnan var allvarligt sjuk, och kanske till och med döende! Men det finns flera förklaring­ar till stjärnans tärda yttre. Bakom kulisserna tampas han både med ekonomiska tvister och ett allvarligt alkoholmis­sbruk!

STÄMD FÖR MISSHANDEL

Nyligen blev Johnny stämd av en medarbetar­e från inspelning­arna av filmen ” City of lies”, som hävdade att skådisen varit otrevlig och våldsam mot honom. Anklagelse­rna kommer bra två år efter Johnnys skilsmässa från Amber Heard, som också följdes av anklagelse­r om att Johnny skulle ha misshandla­t exfrun både fysiskt och psykiskt. Och Johnny verkar ha hanterat anklagelse­rna på sämsta tänkbara sätt: Genom att supa!

Tidningen Rolling Stones reporter Stephen Rodrick tillbringa­de nyligen tre dygn ihop med Johnny i stjärnan hem, och Stephen avslöjar att skådisen inte var utan ett vinglas i handen alls under de 72 timmarna.

– Ryktet att jag köper vin för 300 000 kronor i månaden stämmer inte. Det är bra mycket mer än så, säger Johnny i tidningen.

” FRÅN ANTIHJÄLTE TILL BITTER”

Alkoholen är också en av anledninga­rna till att skådisen nu nästan är helt pank. Mycket av de nästan 6 miljarder kronor han har dragit in på filmer genom åren har gått till hans supande och drogmissbr­uk. Dessutom la han nästan 40 miljoner kronor på att skjuta upp döda journalist­en Hunter S. Thompsons aska i luften med en kanon! Det har resulterat i ett storbråk med hans finansiell­a rådgivare.

– Han har gått från Hollywoods antihjälte till att vara bitter, full, pank och ensam, skriver tidningen Daily Mail om stjärnans förfall.

” Han sköt upp aska med en kanon!”

 ??  ?? Skådisen förnekar dödsrykten­a. – Jag är fullt frisk, säger Johnny till sajten Radar Online.
Skådisen förnekar dödsrykten­a. – Jag är fullt frisk, säger Johnny till sajten Radar Online.
 ??  ?? Tidigare i år spreds bilder på en avmagrad Depp som fick världen att misstänka att stjärnan var allvarligt sjuk, eller rentav döende!
Tidigare i år spreds bilder på en avmagrad Depp som fick världen att misstänka att stjärnan var allvarligt sjuk, eller rentav döende!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden