Veckans NU!

IGGY AZALEAS RUMPA LÄCKER!

Snacka om rumpchock! Efter ett och annat ingrepp för mycket har nu Iggy Azaleas rumpa exploderat!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Den australisk­a rapparen Iggy Azalea, 28, hymlar inte med att hon är för plastiking­repp. Men trots ihärdiga rykten att hon skulle ha gjort sin bakdel större har hon ständigt förnekat det.

– Jag har inga rump- implantat. Mina bröst är fejk men min rumpa är helt äkta, har hon tidigare sagt.

Uttalandet har ifrågasatt­s, speciellt efter de nya bilderna på stjärnan som vittnar om att hon nog inte bara har gjort inläggen, utan att de även har exploderat!

RINNER UT UR SHORTSEN

Bilderna fick genast internet att vakna och flera av stjärnans fans är övertygade om att hennes implantat håller på att läcka ut!

– Det ser verkligen ut som att hennes implantat, inlägg, fillers... vad hon nu har, har gått snett. Jag menar, hennes skinka rinner ut ur shortsen, skriver en Twitteranv­ändare.

En annan följare är lite mer diplomatis­k i sina ordval.

– Det ser ut som att henne implantat har förflyttat sig en aning, skriver personen.

Även plastikexp­erter själva menar att stjärnans rumpa är ett resultat av ett skönhetsin­grepp som gått snett.

– En del lägger in fillers för att släta ut celluliter, men de släpper efter ett tag och då kan huden bli säckig. Det är alltid en risk med implantat att de ska explodera och läcka, säger plastikkir­urgen Dr. Ho- Asjoe i tidningen NW.

Vad t- rump- et!

 ??  ?? Även om Iggy Azalea förnekar att hon lagt baken under kniven, talar bilder sitt tydliga språk... Smaken är som baken! Iggys fans är övertygade om att något har gått snett med stjärt- ingreppet.
Även om Iggy Azalea förnekar att hon lagt baken under kniven, talar bilder sitt tydliga språk... Smaken är som baken! Iggys fans är övertygade om att något har gått snett med stjärt- ingreppet.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden