Veckans NU!

KATY & ORLANDO BLIR FÖRÄLDRAR!

Efter uppbrottet för ett och ett halvt år sedan har Katy Perr y och Orlando Bloom hittat varandra igen, och nu är stjärnorna redo att bilda familj!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Alla Hollywood- fans grät floder när det gulliga paret Katy Perry, 33, och Orlando Bloom, 41, bröt upp i januari 2017, efter ett år ihop. Men som en skänk från ovan hittade stjärnorna tillbaka till varandra tidigare i år och är nu starkare än någonsin. Och det kan finnas en speciell anledning till deras starka kärleksban­d: Katy ryktas var gravid!

AVSLÖJAD I DIREKTSÄND­NING

Rykten om att Katy skulle ha en bulle i ugnen började surra under en live- sändning av tv- programmet ” American idol”, där sångerskan är en av jurymedlem­marna. Efter ett reklambrea­k frågade programled­aren Ryan Seacrest, som till synes inte visste om att kamerorna rullade, om Katy är mamma, varpå sångerskan svarade: ” Inte än”. Några dagar tidigare hade hennes jurykolleg­a, countrysån­garen Luke Bryan, 41, sagt i en intervju att Katy var gravid, men snabbt avfärdat det hela som ett skämt. Men Katy verkar inte se barnplaner­na som ett skämt.

– Hon skojar med sina vänner och säger att hon skulle bli en barnskapar- maskin för honom om hon fick chansen, säger en källa nära stjärnan till sajten Hollywood Life.

Och en till knodd skulle också sitta fint för Orly. Skådisen, som sedan tidigare har sonen Flynn, 7, från äktenskape­t med Miranda Kerr, avslöjade nyligen på Instagram att han längtar efter att bli pappa igen!

– Ja, jag älskar att vara pappa, svarar han när han får frågan om han vill ha fler barn.

Om inte Katy bär på en knodd redan nu så låter det onekligen som att det bara är en tidsfråga!

 ??  ?? Om Katy väntar en ” California gurl” eller ” One of the boys” återstår att se! Orlando är redan pappa till Flynn.
Om Katy väntar en ” California gurl” eller ” One of the boys” återstår att se! Orlando är redan pappa till Flynn.
 ??  ?? I väntan på en liten bebis har Katelando två teacup- pudlar att ta hand om!
I väntan på en liten bebis har Katelando två teacup- pudlar att ta hand om!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden