Veckans NU!

TAYLOR GIFTER SIG!

Efter att ha hållit förhålland­et hemligt i nästan två år ser Taylor Swift ut att vara redo att bli fru Joe Alwyn!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Efter snart två år ihop har Taylor Swift, 28, och Joe Alwyn, 27, fortfarand­e inte bekräftat sitt förhålland­e, trots att de har fångats på bild ihop på både promenader, middagar och strandseme­strar. Men kanske är det Taylors nya, mer privata, take på förhålland­en som har fått kärleken att hålla. Och nu ryktas stjärnorna planera vigsel!

– Taylor har vuxit mycket de senaste åren och insett hur viktigt det är att hålla förhålland­et bortom strålkasta­rljusen. Hon är mer seriös med Joe än med någon annan kille hon någonsin dejtat. De är så kära, säger en källa till sajten Hollywood Life.

FÖRLOVADE I MÅNADER

Enligt uppgift har stjärnorna diskuterat bröllop i flera månader! Drömvigsel­n kommer äga rum i Joes hemland England, där Tay numera tillbringa­r mycket tid. Men de har inte bråttom att spika något datum.

– De har varit inofficiel­lt förlovade i flera månader. Hon vill göra det officiellt så fort de har hittat den perfekta ringen, säger en källa i tidningen NW.

Men innan hon får ett ring på sitt finger så stoltserar hon gärna med en mer diskret förlovning­ssymbol i form av ett halsband med bokstaven ” J” på.

KÄRLEKSHYL­LAR HONOM

Kärleksliv­et har annars varit lite av en berg- och- dalbana för Tay. Hon har tidigare dejtat stjärnor som Harry Styles, Calvin Harris och Tom Hiddleston, men nu ser hon äntligen ut att ha hittat allt det hon söker i Joe. Bland annat har hon skrivit kärlekshyl­lningen ” Gorgeous” till honom, och på USA: s nationalda­g den 4 juli dissade hon sitt årliga firande med sitt kändis- squad för att istället mysa med Joe på romantiska Turks- och Caicosöarn­a.

– Han är allt hon någonsin har l etat efter i ett förhålland­e. Allt är bara perfekt mell an dem, och hennes vänner säger att de aldrig har sett henne så här l ycklig, säger källan.

Vi önskar Tay- Joe all lycka!

 ??  ?? De har varit väldigt hemlighets­fulla med sin relation, men Taylor Swift och Joe Alwyn är nu redo att ta nästa steg i sitt förhålland­e och bli man och hustru!
De har varit väldigt hemlighets­fulla med sin relation, men Taylor Swift och Joe Alwyn är nu redo att ta nästa steg i sitt förhålland­e och bli man och hustru!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden