Veckans NU!

JUSTIN & HAILEY FÅR INTE DELA SÄNG!

Med det varma vädret kommer även torkan, och den torkan har nu nåt Justin Bieber och Hailey Baldwins sexliv...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Det är den varmaste sommaren i mannaminne, men i Justin Bieber, 24, och 21- åriga Hailey Baldwins sovrum är det inte mycket hetta. Trots blixtförlo­vningen i juli har det inte blivit något åka av i sänghalmen ännu – och det är helt och hållet parts föräldrars fel!

TVINGAS TA IN PÅ HOTELL

Efter förlovning­en har paret tillbringa­t de flesta sommardaga­rna ihop i New York, men inte nätterna! Medan Hailey enligt uppgift sover i sin bostad i Brooklyn tvingas Justin ta in på hotell på Manhattan. Anledninge­n är att parets djupt troende föräldrar inte vill att de sover ihop innan bröllopsna­tten!

Haileys pappa, skådisen Stephen Baldwin, 52, har på senare år sadlat om till pastor och dottern är även hon, precis som Justin, uppfostrad i den kristna tron.

– Hailey är en hängiven kristen och en duktig flicka, säger en källa till sajten Radar Online.

HAMNAT PÅ VILLOVÄGAR

Framgångar­na i ung ålder gjorde att skandaloms­usade Justin hamnade på villovägar redan i tonåren, och han har gripits både för misshandel och en rad trafikrela­terade brott. Men på senare år har han lugnat ner sig, mycket tack vare sin kristna tro och hjälp från kyrkan. Nu försöker hans fästmö föra in honom på rätt spår.

– Hailey vill hjälpa Justin in på rätt väg. Han går i kyrkan med henne. Han har fortfarand­e sina demoner, men det finns hopp, säger källan.

” Han har for tfarande demoner”

 ??  ?? Pökning ej tillåten – i alla fall inte om föräldrarn­a får bestämma! Frågan är om Justin Bieber och Hailey Baldwin följer regeln? Haileys pappa Stephen varvar skådisyrke­t med att extraknäck­a som pastor.
Pökning ej tillåten – i alla fall inte om föräldrarn­a får bestämma! Frågan är om Justin Bieber och Hailey Baldwin följer regeln? Haileys pappa Stephen varvar skådisyrke­t med att extraknäck­a som pastor.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden