Veckans NU!

” SIENNA & R- PATZ ÄR ETT PAR!”

Efter varsin krossad förlovning ser Rober t Pattinson och Sienna Miller ut att ha hittat tröst – i varandra!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Redan under inspelning­arna av filmen ” The Lost city of Z” uppgavs heta känslor ha uppstått mellan skådisarna Sienna Miller, 36, och Robert Pattinson, 32, något Veckans NU! tidigare har rapportera­t. Då blev det ingenting av stjärnorna­s ” uppenbara kemi” eftersom Sienna fortfarand­e var förlovad med Tom Sturridge, 32. Men nu när det är över är det fritt fram för henne att dejta R- Patz, och den chansen verkar hon minsann ha tagit vara på!

SETTS I HENNES HEM

Flera källor vittnar om att de har sett Robert lämna Siennas lägenhet i New York vid ett flertal tillfällen den senaste tiden, och fle- ra av deras närstående är nu övertygade om att de har tagit sin vänskap ett steg längre.

– De har alltid haft en bra relation, men en av dem har alltid varit upptagen med någon annan. Men nu när båda är singlar står dörren vidöppen för dem, säger en källa till sajten Radar Online.

KÄNNER VARANDRAS EX

Något som dock komplicera­r relationen en aning är att stjärnorna inte bara är nära vänner med varandra, utan också med varandras tidigare partners! Rob har känt Siennas ex Tom i flera år, och dessutom var det Sienna som introducer­ade Rob för hans före detta fästmö, sångerskan FKA Twigs, 30. Men varsin krossad förlovning verkar nu ha fört stjärnorna närmare varandra än någonsin.

– Alla i Siennas närhet är övertygade om att Robert skulle vara perfekt för henne, säger källan.

” Dör ren står vidöppen för dem!”

 ??  ?? Efter år som vänner ser nu Sienna Miller och Robert Pattinson ut att ha fått upp ögonen för varandra! Rob har setts lämna Siennas hem vid flera tillfällen.
Efter år som vänner ser nu Sienna Miller och Robert Pattinson ut att ha fått upp ögonen för varandra! Rob har setts lämna Siennas hem vid flera tillfällen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden