Veckans NU!

” MIG ELLER MOTORCYKEL­N!”

Efter den brutala olyckan tidigare i sommar sätter Amal Clooney nu ner foten – och förbjuder maken George från att köra motorcykel igen!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Tidigare i sommar var olyckan framme för George Clooney, 57, när han var ute och åkte moped på en italiensk landsväg. Skådisen kolliderad­e med en bil och svingades upp i luften, men klarade sig mirakulöst nog utan allvarliga skador. På sin kropp i alla fall. Däremot kan hans äktenskap med Amal, 40, ha fått sig en rejäl spricka...

LÄGGS TILL PÅ FÖRBUDLIST­AN

Makarna välkomnade tvillingar­na Ella och Alexander förra sommaren, och Amal är rädd att barnen snart kommer bli faderslösa om George fortsätter sitt fartfyllda leverne.

– Amal fruktade det värsta när hon skyndade till sjukhuset. Vi kan inte ens föreställa oss vad som försiggick i hennes huvud efter olyckan. Hon vill att barnens pappa ska finnas där för att se dem växa upp, säger en källa nära makarna till sajten Naughty Gossip.

Men Amal vet hur hon ska förhindra fler nära- döden- olyckor. Motorcykel­körandet är nu förbjudet för George!

– Efter att barnen föddes beslutade sig paret för att inte åka till krigsdrabb­ade områden eller farliga länder mer. Nu kan George lägga till motorcykel­n på förbudlist­an också, säger källan.

INGEN MER ROADTRIP

Varje år åker George och bästisen Rande Gerber, 56, på en roadtrip på sina motorcykla­r, men det sätter alltså Amal rött ljus för nu.

– Det här är hans andra allvarliga olycka, efter att han bröt ryggen 2007. Han fyllde nyss 57 och Amal missar ingen chans att påminna honom om att han är för gammal för att flänga runt på roadtrips med grabbarna, säger en källa i tidningen National Enquirer.

 ??  ?? Det blir inget mer åka av för George. Efter nära- döden- olyckan tidigare i sommar förbjuder nu Amal Clooney maken George från att åka motorcykel!
Det blir inget mer åka av för George. Efter nära- döden- olyckan tidigare i sommar förbjuder nu Amal Clooney maken George från att åka motorcykel!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden