Veckans NU!

CRUISE BOTAR KILMER – MED SCIENTOLOG­I!

Tom Cruise är inte bara skådis – han är woodooman med! Stjärnan r yktas nu ha hjälpt vännen Val Kilmer att bli kvitt sin strupcance­r...

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Scientolog­in är verkligen Guds gåva till mänsklighe­ten. I alla fall enligt Tom Cruise, 56. Nu hävdar skådisen att tron till och med kan bota cancer, och det är hans ” Top gun”- kollega Val Kilmer, 58, exempel på!

TOG PÅ HONOM MED FINGRET

2015 diagnostis­erades Val med strupcance­r, och hans hälsotills­tånd har kraftigt förvärrats sedan dess. Men trots sjukdomslä­get är han åter aktuell i rollen som Iceman i en ” Top gun”- uppföljare, och spelar därmed mot Tom igen. Scientolog­er har tidigare hävdat att Tom, som är en av kyrkans mäktigaste män, kan bota sjukdomar genom att endast röra den drabbade med sin hand! Sagt och gjort så ska skådisen nu ha testat just detta på Val.

– Det var väldigt enkelt. Tom använde rörelsemet­oden genom att ta på Val och instruera honom att fokusera på känseln av hans finger. Tom avslutade den bisarra ritualen med att säga: ” Slut på hjälp”. Och poff! Så började Val må mycket bättre, säger en insider från kyrkan till sajten Radar Online.

” MÅR VÄLDIGT BRA”

Efter den påstådda ritualen fick Tom frågor om både sin och Vals hälsa.

– Val mår väldigt bra, säger han i tv- programmet ” Extra”.

Förra året skadades Tom allvarligt när han filmade ” Mission impossible: Fallout” och landade fel vid ett stunt. Även då ska hans tro ha hjälpt honom att bli frisk mirakulöst snabbt.

– Läkarna var oroliga att jag inte skulle kunna springa på sex månader. Men jag sprang efter några få veckor, säger han i intervjun.

Vi håller alla tummar för att Val ska bli helt återställd – med eller utan Toms hjälp!

 ??  ?? Tom Cruise har helande händer. I alla fall enligt vissa av scientolog­ikyrkans medlemmar.
Tom Cruise har helande händer. I alla fall enligt vissa av scientolog­ikyrkans medlemmar.
 ??  ?? En källa hävdar nu att Tom har ” helat” cancersjuk­e Val Kilmer!
En källa hävdar nu att Tom har ” helat” cancersjuk­e Val Kilmer!
 ??  ?? Tom och Val spelade mot varandra i ” Top gun” 1986.
Tom och Val spelade mot varandra i ” Top gun” 1986.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden