Veckans NU!

” HON SER UT SOM KATTKVINNA­N!”

Trots ihärdiga r ykten har Christina Aguilera i alla år förnekat att hon har lagt sig under kniven, men nya bilder på stjärnans förändrade mun får återigen plastikr yktena att rulla.

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Är det du, X- tina?

Det var inte lätt att känna igen sångfågeln Christina Aguilera, 37, när hon besökte en gala i Los Angeles nyligen. Stjärnans nya munplut var det som fick åskådarna att höja på ögonbrynen, och reaktioner­na på sociala medier lät inte vänta på sig.

– Plastikmis­sbruket har gått för långt. Hon borde ha slutat för länge sedan, skriver en twitteranv­ändare, och får genast medhåll.

– Hon ser ut som en seriefigur, skriver en annan.

JÄMFÖRS MED SKANDAL- STJÄRNAN

Vissa följare går till och med så långt att de jämför stjärnan med societetsk­vinnan Jocelyn ” Kattkvinna­n” Wildenstei­n, som gjort sig ett namn genom att operera om sig till katt!

– Christina håller på att förvandlas till Kattkvinna­n, skriver en av stjärnans följare.

FÖRNEKAR INGREPP

Trots att ” Genie in a bottle”- sångerskan strängt har nekat till att hon skulle ha gjort plastiking­repp tidigare, menar experter att det inte längre går att förneka.

– Christina ser ut som en helat annan person. Hon har garanterat gjort fillers i ansiktet, hennes ansikte har en helt annan form. Hon har lagt in läppfiller­s också, läppen har lyfts upp för att skapa ett plut, säger plastikkir­urgen Dr Mark Ho- Asjoe i tidningen Closer.

Men, precis som Christina sjunger så är hon ” Beautiful no matter what they say”!

” Missbruket har gått för långt!”

 ??  ?? ” Hon ser ut som en helt annan person”, säger plastikkir­urgen Dr Mark Ho- Asjoe,
” Hon ser ut som en helt annan person”, säger plastikkir­urgen Dr Mark Ho- Asjoe,
 ??  ?? Mycket har hänt med Christina Aguileras ansikte sedan genombrott­et i slutet av 90- talet.
Mycket har hänt med Christina Aguileras ansikte sedan genombrott­et i slutet av 90- talet.
 ??  ?? Precis som X- tina förnekar Jocelyn ” Kattkvinna­n” Wildenstei­n att hon har lagt sig under kniven. Hon menar istället att hennes utseende kommer från hennes Sweiziska ursprung...
Precis som X- tina förnekar Jocelyn ” Kattkvinna­n” Wildenstei­n att hon har lagt sig under kniven. Hon menar istället att hennes utseende kommer från hennes Sweiziska ursprung...

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden