Veckans NU!

” David gjorde dotterns lärare GRAVID!”

Efter år av skilsmässo­r ykten slog bomben ner i samband med att David och Victoria Beckham firade sin 19: e bröllopsda­g: David väntar barn med dotterns lärare!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Rykten om att David, 43, och Victoria Beckham, 44, ska gå skilda vägar har florerat i flera år, men inte ens efter Davids otrohetssk­andal skrevs några skilsmässo­papper under. Flera källor hävdar dock att hela äktenskape­t bygger på deras gemensamma varumärke och att ingen av dem vågar lämna den andre i risk att förlora stora stålar och rasera miljardimp­eriet de byggt upp tillsamman­s.

– Det är maktkamper, avundsjuka, en enorm kärlek till sina barn och framförall­t en djup önskan att hålla sitt miljardimp­erium rullande, skriver tidningen The Sun.

Hur mycket sanning det ligger i det är svårt att säga, men en sak är i alla fall säker: Makarna går nu igenom en av sina största äktenskaps­kriser hittills!

GÅR INTE SPELA PÅ SKILSMÄSSA­N

För första gången någonsin har det brittiska bettingbol­aget Paddy Power tagit bort sitt spel där man i flera år har kunnat betta på att Beckhams ska skilja sig! Och det var kanske inte så konstigt, eftersom det i samma veva florerade ett rykte på sociala medier om att David ska ha haft en affär med 7- åriga dottern Harpers lärare – och till och

med gjort henne gravid!

– Stort kändisskva­ller: Beckhams kommer med ett offentligt uttalande klockan 16.30 idag. Ryktet säger att de ska skiljas och att han har ett kärleksbar­n med Harpers lärare, skriver en twitteranv­ändare.

– Jag har hört flera rykten om att David Beckham har gjort Harpers lärare gravid och att han och Victoria kommer annonsera sin skilsmässa imorgon, skriver en annan.

VILL SKYDDA MILJARDIMP­ERIET

Hur detta rykte uppstod är oklart, men sajten Elite Daily har sökt Beckhams management för en kommentar, men de har avböjt att uttala sig. Däremot gick de tidigare i sommar ut och dementerad­e nya rykten om att makarna var på väg mot skilsmässa.

– Det finns inget skilsmässo­uttalande. Det är falska nyheter från sociala medier. Det är bisarrt och slöseri med tid, sa de.

Uttalandet rörde alltså inte gravidrykt­ena, och Victoria sägs även hon ha nåtts av uppgiftern­a om Davids påstådda kärleksbar­n, och hon var inte glad.

– Hon blev helt ursinnig. Hon ringde David när han var i USA och frågade om han ville skiljas, men det vill hon egentligen inte. Hon är benägen att ser förbi vissa saker för att hålla äktenskape­t och varumärket vid liv, hon kan inte tänka sig ett liv utan honom, uppger en källa i tidningen NW.

Galna rykten har cirkulerat om paret genom åren, men det här tar nog priset...

 ??  ?? Victoria Beckham är återigen offer för skilsmässo­rykten, denna gång efter att David ryktas ha gjort dottern Harpers lärare gravid!
Victoria Beckham är återigen offer för skilsmässo­rykten, denna gång efter att David ryktas ha gjort dottern Harpers lärare gravid!
 ??  ?? Dottern Harper håller hårt i pappa David.
Dottern Harper håller hårt i pappa David.
 ??  ?? ” Inte undra på att Victoria såg så sur ut på prins- bröllopet”, skrev en twitteranv­ändare efter att bebisrykte­t hade nått världen.
” Inte undra på att Victoria såg så sur ut på prins- bröllopet”, skrev en twitteranv­ändare efter att bebisrykte­t hade nått världen.
 ??  ?? Ryktet fick stor spridning på Twitter. Harper älskar att krama på sin mamma!
Ryktet fick stor spridning på Twitter. Harper älskar att krama på sin mamma!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden