Veckans NU!

SLUT MELLAN KOURTNEY & YOUNES!

Kour tney Kardashian och Younes Bendjima har gjor t slut. Han har dessutom redan hittat en ny tjej, medan Scott Disick öppnar upp för en återföreni­ng med Kour tney...

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL

Vilket triangeldr­ama! I början av augusti chockades Hollywood av ett nytt breakup. Kourtney Kardashian, 39, och hennes boytoy, 25- årige Younes Bendjima, är inte längre tillsamman­s. Younes gjorde dessutom uppbrottet väldigt tydligt när han sågs gosa med en annan tjej i Mexiko, modellen Jordan Ozuna, 24. Till råga på allt är Jordan ” bukis” med Kourtneys lillasyste­r Kylie Jenner, 21, eftersom hon varit ihop med Kylies ex, rapparen Tyga, 28.

Hängde ni med?

Men det är inte slut där! I det här trassliga dramat ingår dessutom en annan komponent, nämligen Kourtneys ex Scott Disick, 35, som nu sägs vara den personen som orsakat uppbrottet!

SCOTT VILL ÅTERFÖRENA­S

Scott öppnar upp för en återföreni­ng med Kourtney i ett avsnitt av nya säsongen av ” Familjen Kardashian”, trots att han är tillsamman­s med Sofia Richie, 19!

I tv- programmet syns han samtala med Kourtneys systrar, Kim, 37, och Khloé Kardashian, 34. Khloé frågar om det finns någon chans att Scott och Kourtney blir ihop igen.

– Jag vet att du är lycklig, men tror du att du och Kourt till slut gifter er inom ett par år? frågar Khloé och Kim flikar in:

– Ser du in i framtiden?

Scott blir ordentligt ställd mot väggen, men svarar till slut:

– Vi har alltid sagt att vi ska bli ihop igen när vi är typ 40, säger han och uppmärksam­mar systrarna på att Kourtney ju snart är 40.

– Jag är mycket yngre, jag är i tidiga 30, hon är snart 40.

Outch! Kan det ha varit orsaken till att Younes lämnade Kourtney, att det inte fanns någon framtid för dem? Och hur känns det för Sofia nu..? Så många frågor...

 ??  ?? Younes har redan gått vidare med modellen Jordan Ozuna. Younes Bendjima och Kourtney Kardashian har gjort slut för gott! Kourts ex Scott Disick vill återförena­s med Kourtney, trots att han är tillsamman­s med Sofia Richie!
Younes har redan gått vidare med modellen Jordan Ozuna. Younes Bendjima och Kourtney Kardashian har gjort slut för gott! Kourts ex Scott Disick vill återförena­s med Kourtney, trots att han är tillsamman­s med Sofia Richie!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden