Veckans NU!

MICHELLE WILLIAMS GIFT I SMYG!

10 år efter exet Heath Ledgers tragiska död är Michelle Williams åter kär och lycklig – och gift!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Den fyrfaldigt Oscarsnomi­nerade skådisstjä­rnan Michelle Williams, 37, är full av överraskni­ngar minsann! I början av året ryktades den privata stjärnan ha förlovat sig med affärsmann­en Andrew Youman, efter att hon setts med en diamant på vänster ringfinger under en semester med just Andrew. Men nu är det annat ljud i skällan när Michelle istället avslöjar att hon har gift sig i största hemlighet – med en annan man!

DEJTAR MUSIKER

Michelle träffade skådiskoll­egan Heath Ledger under inspelning­en av ” Brokeback mountain” 2005. De fick dottern Matilda, 12, ihop, men 2008 gick Heath tragiskt bort efter en olycklig överdos. Men nu har ” All the money in the world”- stjärnan hittat kärleken på nytt i artisten Phil Elverum, mer känd under artistnamn­et Mount Eerie.

– Jag tappade aldrig tron på kärleken. Jag har alltid sagt till Matilda att: ” Din pappa älskade mig innan någon trodde jag hade någon talang, eller var vacker utan fina kläder”, säger hon i tidningen Vanity Fair.

KÄNNER SIG FRI

I största hemlighet vigdes hon och Phil tidigare i sommar, och hon sparar inte på superlativ­en när hon pratar om sin nye make!

– Phil är inte vem som helst. Han älskar mig på sättet som jag vill leva mitt liv. Jag uppfostrar Matilda till att vara fri i sig själv, och jag är äntligen älskad av någon som får mig att känna mig fri, säger hon.

Vi önskar Michelle och Phil all lycka!

” Jag tappade aldrig tron på kär leken!”

 ??  ?? Skådisen har gått och gängat sig med musikern Phil ” Mount Eerie” Elverum! Efter år i hjärtesorg har Michelle Williams hittat kärleken igen!
Skådisen har gått och gängat sig med musikern Phil ” Mount Eerie” Elverum! Efter år i hjärtesorg har Michelle Williams hittat kärleken igen!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden