Veckans NU!

MILEY & LIAM BILDAR SEXPAKT!

Det är rena rama öknen hemma hos Miley Cyrus och Liam Hemswor th. Men inte länge till!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Förhålland­et mellan Miley Cyrus, 25, och Liam Hemsworth, 28, har varit en rejäl berg- och dal- bana. De bröt upp 2013 efter tre år ihop, men 2016 chockade de alla när de mot alla odds hittade tillbaka till varandra, och återupptog sin förlovning. Men även denna gång har de stött på problem och Miley har vid flera tillfällen setts utan förlovning­sringen den senaste tiden. Men nu gör stjärnorna ett sista försök att rädda sin fallerande relation – genom att ingå en sexpakt!

JOBBET STÄLLER TILL DET

Ett stort problem är stjärnorna­s många schemakroc­kar, så därför sägs paret ha satt upp regler för hur de ska fördela sin tid för att inte vara ifrån varandra för länge.

– De är trötta på att göra slut och bli ihop igen, så de har kommit överens om en pakt

” Miley gillar när det blir vilt”

för att hjälpa dem hålla sig på banan. De måste tillbringa 21 timmar ihop varje vecka, även om det bara innebär att se på tv ihop, och samtidigt ge varandra 14 timmars egentid ifrån varandra varje vecka, säger en källa med insyn till sajten Radar Online.

VILL HA FAMILJ

Men de nya reglerna innefattar inte bara tidsschema­n, utan även sexscheman!

– De försöker öka sexaktivit­eten, Miley gillar när det blir lite vilt ibland, säger källan.

De har också bestämt sig för att ha separata badrum och kommer tillbringa mer tid i sitt nyköpta hem, en gård i Tennessee värd över 50 miljoner kronor.

Paret har länge ryktas planera både bröllop och att bilda familj, men enligt källan är inte Miley riktigt redo än. Istället har de nu alltså skrivit ner sina önskemål på papper.

– Det kan verka bisarrt för många, men de behöver ha det nedskrivet för att det ska fungera, avslutar källan.

Vi hoppas stjärnorna­s sexpakt hjälper dem hålla gnistan vid liv!

 ??  ?? Vilka kämpar!Trots stora problem i sitt förhålland­e vägrar Miley Cyrus och Liam Hemsworth att släppa taget om varandra, och nu gör de ett sista desperat försök att rädda sitt kraschande förhålland­e.
Vilka kämpar!Trots stora problem i sitt förhålland­e vägrar Miley Cyrus och Liam Hemsworth att släppa taget om varandra, och nu gör de ett sista desperat försök att rädda sitt kraschande förhålland­e.
 ??  ?? Paret tar nu till ett nytt grepp för att rädda kärleken.
Paret tar nu till ett nytt grepp för att rädda kärleken.
 ??  ?? Miley och Liam återupptog sin förlovning 2016, och Miley tog då även tillbaka ringen... ... men den senaste tiden har hon setts utan blingbling­et flera gånger! ” Det är bisarrt!”
Miley och Liam återupptog sin förlovning 2016, och Miley tog då även tillbaka ringen... ... men den senaste tiden har hon setts utan blingbling­et flera gånger! ” Det är bisarrt!”
 ??  ??
 ??  ?? Innan paret blir föräldrar har de två hundar att ta hand om.
Innan paret blir föräldrar har de två hundar att ta hand om.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden