Veckans NU!

FÖRLOVADE & GRAVIDA EFTER TVÅ MÅNADER!

Det blev en födelsedag som hette duga för Priyanka Chopra, som ärades med en förlovning­sring av nya kärleken Nick Jonas!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: STELL A PI CTURES

Det är bara två månader sedan den yngsta brodern i Jonas- klanen, Nick Jonas, 25, blev officiell med indiska skönheten Priyanka Chopra, 36, men är det rätt så är det lätt! I samband med Priyankas födelsedag uppges Nick ha friat till aktrisen – och fått ett ja!

KÖPTE RING PÅ FÖELSEDAGE­N

Det nya paret firade ” Quantico”- stjärnans födelsedag i London, och enligt uppgift gick Nick under dagen till smyckesked­jan Tiffany för att välja ut ” den perfekta” ringen!

– De är så lyckliga! Nicks vänner och familj har aldrig sett honom så här och de är väldigt glada för hans skull. Han är definitivt väldigt seriös med henne, säger en källa nära Nick i tidningen People.

HOPPAR AV JOBB

Dagar efter födelsedag­sfirandet twittrade regissören Ali Abbas Zafar att Priyanka inte längre kommer vara med i hans kommande film ” Bharat” på grund av ” speciella omständigh­eter”. Han hintade även om att omständigh­eterna hade med Nick att göra, genom att använda uttrycket ” in a Nick of time”, som kan översättas till ” i sista stund”. Ali avslutade med att skriva att han är väldigt glad för Priyankas skull.

Men en ring på fingret borde inte stoppa skådisen från att jobba vidare, så avhoppet har nu fått fans att misstänka att blixtförlo­vningen har skett av en anledning: Priyanka är gravid!

– Jag vill definitivt ha barn. Det kommer att ske inom de kommande tio åren. Tja, förhoppnin­gsvis tidigare än så, sa Priyanka i tidningen People tidigare i år.

Kan vi vänta oss en lill- Jonas snart?

 ??  ?? Priyanka Chopra och Nick Jonas har bråttom! Efter endast två månader ihop uppges de både vara förlovade och vänta tillökning!
Priyanka Chopra och Nick Jonas har bråttom! Efter endast två månader ihop uppges de både vara förlovade och vänta tillökning!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden