Veckans NU!

Beach- chocker

-

Stjärnorna i Hollywood älskar att dra till stranden när sommarsole­n gassar, men allt blir inte alltid som man tänkt sig... Följ med på en bildfest genom nipslips, rumpchocke­r och sexskandal­er!

 ??  ?? Cameron Diaz & Matt Dillon Hoppsan! 90- talsparet CAMERON, idag 45, och MATT, idag 54, kunde verkligen inte hålla tassarna ifrån varandra när det begav sig. Inte ens i vattnet! Jim Carrey Skådisstjä­rnan JIM, 56, fick många att höja på ögonbrynen när han strosade fram på stranden i den här kreationen ihop med dåvarande flickvänne­n JENNY MCCARTHY, 45. Vi tycker i alla fall att den klär honom väl! Trisha Paytas Glömt solskyddet, TRISHA, 30? Youtubestj­ärnan som började sin karriär som strippa visar stolt upp sina kurvor( och sin bränna!) på beachen! – Jag ser mig som en felfri, vacker figur, har hon sagt i sin Youtube- kanal. Vi kan inte annat än instämma! Nadeea Volianova den här Vi vet inte ens om att kreationen förtjänar baddräkt! benämnas somNADEEA, 3 1, Vad det än är lämnar det har fått på sig så fantasin... inte mycket till
Cameron Diaz & Matt Dillon Hoppsan! 90- talsparet CAMERON, idag 45, och MATT, idag 54, kunde verkligen inte hålla tassarna ifrån varandra när det begav sig. Inte ens i vattnet! Jim Carrey Skådisstjä­rnan JIM, 56, fick många att höja på ögonbrynen när han strosade fram på stranden i den här kreationen ihop med dåvarande flickvänne­n JENNY MCCARTHY, 45. Vi tycker i alla fall att den klär honom väl! Trisha Paytas Glömt solskyddet, TRISHA, 30? Youtubestj­ärnan som började sin karriär som strippa visar stolt upp sina kurvor( och sin bränna!) på beachen! – Jag ser mig som en felfri, vacker figur, har hon sagt i sin Youtube- kanal. Vi kan inte annat än instämma! Nadeea Volianova den här Vi vet inte ens om att kreationen förtjänar baddräkt! benämnas somNADEEA, 3 1, Vad det än är lämnar det har fått på sig så fantasin... inte mycket till
 ??  ?? Kim Kardashian Att KIM, 37, gillar att visa upp sin kropp är allmänt känt, och stjärnan är nu smalare än någonsin! Annat var det för ett år sedan när hennes rumpa väckte stor uppståndel­se för att den hade celluliter... Michelle Rodriguez Oops! Hur det känns att bli fångad av kameralins­en man när har en rejäl klädmiss på stranden vet MICHELLE,40, allt om. Hon har råkat ut för både nip- och rumpslip... Iggy Azalea Trots plastikexp­erters övertygels­e har IGGY, 28, förnekat att hon har gjort om sin rumpa. Nyligen kom dock uppgifter om att stjärnans bakdel hade exploderat och börjat läcka, efter år av injektione­r!
Kim Kardashian Att KIM, 37, gillar att visa upp sin kropp är allmänt känt, och stjärnan är nu smalare än någonsin! Annat var det för ett år sedan när hennes rumpa väckte stor uppståndel­se för att den hade celluliter... Michelle Rodriguez Oops! Hur det känns att bli fångad av kameralins­en man när har en rejäl klädmiss på stranden vet MICHELLE,40, allt om. Hon har råkat ut för både nip- och rumpslip... Iggy Azalea Trots plastikexp­erters övertygels­e har IGGY, 28, förnekat att hon har gjort om sin rumpa. Nyligen kom dock uppgifter om att stjärnans bakdel hade exploderat och börjat läcka, efter år av injektione­r!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden